Rekommenderad rutt
Sete
Resa direkt till Annaba med färja
Annaba
Se priser
Alternativa rutter
Sete
Resa med tåg, samåkning till Marseille
Marseille
Resa med flyg, färja till Annaba
Annaba
Se priser

Hur tar man sig från Sete till Annaba med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Sete till Annaba? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Sete till Annaba är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Sete till Annaba, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Sete till Annaba så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Algérie Ferries eller Corsica Linea. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Sete Annaba som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Linea-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Sete till Annaba behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Sete till Annaba

Avgångshamn
Sete
Frankrike
Languedoc-Roussillon
Ankomsthamn
Annaba
Algeriet
Avstånd
801 km
Färjerederier
Algérie Ferries, Corsica Linea
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Sete och Annaba?

Om du vill resa mellan Sete och Annaba med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Linea som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Linea Sete Annaba
Corsica Linea
Corsica Linea är ett mycket nytt företag som uppstod efter upplösningen av SNCM och som har sitt säte i Marseille hamn. Det trafikerar Korsika, Tunisien och Algeriet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sete-Annaba och boka en biljett från Corsica Linea mellan Sete och Annaba. Mer information om Corsica Linea

Var avgår färjorna från i Sete? Var anländer båtarna i Annaba?

Avgångshamn i Sete

Corsica Lineas färjor till Annaba avgår från följande hamnar i Sete:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Karta

Ankomsthamn i Annaba

Corsica Linea fartyg anländer till Annaba från följande hamnar:

Annaba
Karta
Andra alternativa avgångar från Sete till Annaba
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Sete och Annaba: Corsica Linea.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Algérie Ferries, Corsica Linea.

Färja Sete Annaba - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Sete till Annaba

Vad kan man besöka och göra i Annaba?

En av stadens främsta attraktioner är Basilica of Saint Augustine. Denna före detta katolska kyrka är en symbol för den franska närvaron i Algeriet. Från kyrkan har man en fantastisk utsikt över staden och Medelhavet. Historieintresserade kan också besöka Annaba Museum of Antiquities, som rymmer en stor samling romerska artefakter.

För naturälskare är nationalparken El Kala ett riktigt paradis. Den skyddade parken ligger en timmes bilresa från Annaba och är känd för sin exceptionella biologiska mångfald. Den erbjuder hisnande landskap med sina sjöar, stränder och frodiga skogar. Det är den perfekta platsen för att observera den lokala floran och faunan.

Annaba har också några fantastiska stränder som är väl värda ett besök. Les Sablettes-stranden är en av de mest populära, med sin fina sand och kristallklara vatten. Här kan man sola, bada och ägna sig åt vattensporter som vindsurfing och jetski.

När det gäller lokala transporter har Annaba ett kollektivtrafiknät som inkluderar bussar och taxibilar. Bussarna är prisvärda och gör det lätt att ta sig runt i staden. Taxibilar är också allmänt tillgängliga och erbjuder större flexibilitet när det gäller att ta sig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid