Rekommenderad rutt
Savona
Resa direkt till Porto Torres med färja
Porto Torres
Se priser
Alternativa rutter
Savona
Resa med samåkning, tåg, buss till Genua
Genua
Resa med färja till Porto Torres
Porto Torres
Se priser

Hur tar man sig från Savona till Porto Torres med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Savona till Porto Torres? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Savona till Porto Torres är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Savona till Porto Torres, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Savona till Porto Torres så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Saremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Savona Porto Torres som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Saremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Savona till Porto Torres behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Savona till Porto Torres

Avgångshamn
Savona
Italien
Ligurien
Ankomsthamn
Porto Torres
Italien
Sardinien
Avstånd
384 km
Färjerederier
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Savona och Porto Torres?

Om du vill resa mellan Savona och Porto Torres med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Saremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Saremar Savona Porto Torres
Saremar
Saremar bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Savona och Porto Torres. På Vivanoda kan du jämföra priser för Savona-Porto Torres och boka en biljett från Saremar mellan Savona och Porto Torres. Mer information om Saremar

Var avgår färjorna från i Savona? Var anländer båtarna i Porto Torres?

Avgångshamn i Savona

Saremars färjor till Porto Torres avgår från följande hamnar i Savona:

Vado Ligure
Karta

Ankomsthamn i Porto Torres

Saremar fartyg anländer till Porto Torres från följande hamnar:

Porto Torres
Karta
Andra alternativa avgångar från Savona till Porto Torres
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Savona och Porto Torres: Saremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Färja Savona Porto Torres - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Savona till Porto Torres

Vad kan man besöka och göra i Porto Torres?

Staden Porto Torres har mycket att erbjuda. En av de viktigaste sevärdheterna är det arkeologiska komplexet Turris Libisonis, en gammal romersk hamn med anor från 1:a århundradet före Kristus. Besökare kan utforska ruinerna av denna gamla hamn och lära sig mer om regionens historia. I närheten ligger det nationella arkeologiska museet Antiquarium Turritano med en imponerande samling romerska artefakter.

En annan sevärdhet i Porto Torres är basilikan San Gavino, en kyrka från 1100-talet som är ett magnifikt exempel på romansk arkitektur på Sardinien. Fans av religiös historia kommer också att uppskatta ett besök i katedralen San Gavino, känd för sina anmärkningsvärda fresker och kloster.

Den omgivande landsbygden erbjuder också gott om möjligheter för naturälskare. Stränderna i Porto Torres har fin sand och kristallklart vatten där besökarna kan koppla av och njuta av Medelhavets solsken. Stränderna Balai, Platamona och Rena Majore är särskilt populära bland semesterfirare.

För att ta sig runt Porto Torres och det omgivande området har resenärer flera transportalternativ. Att hyra en bil rekommenderas för att ge dig friheten att besöka regionens sevärdheter och vackra stränder. Taxi finns också tillgängligt, även om det är ett dyrare alternativ. För dem som föredrar att åka kollektivt finns det bussar som förbinder Porto Torres med andra städer på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid