Rekommenderad rutt
Santa Cruz de La Palma
Resa direkt till Santa Cruz de Tenerife med färja
Santa Cruz de Tenerife
Se priser
Alternativa rutter
Santa Cruz de La Palma
Resa med flyg, färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Resa med färja till Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Se priser

Hur tar man sig från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife

Avgångshamn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
150 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife kan du hitta biljetter från 879 kr för en person om du reser utan bil till 1411 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife är 1145 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife är 6 timmar. De långsammaste färjorna tar 6 timmar att nå Santa Cruz de Tenerife, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz de Tenerife på 6 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Santa Cruz de La Palma kl 16:00.

Genomsnittspris för en Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife färjeöverfart
1145 kr
Prisintervall för färjor Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
879 kr - 1411 kr
Genomsnittlig överfartstid Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife
6 timmar
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz de Tenerife
16:00
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz de Tenerife
22:00

Varför ta en färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Cruz de Tenerife. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Ta med dig obegränsat med bagage
Med tåg, buss eller flyg tillämpas ofta ett överskott på ett gratis bagage och varje ytterligare bagage genererar en extra kostnad. När du går ombord på en Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-färja i Santa Cruz de La Palma får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Santa Cruz de Tenerife. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Santa Cruz de La Palma-Santa Cruz de Tenerife kan du gå ut på Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Santa Cruz de Tenerife full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife?

Om du vill resa mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de La Palma-Santa Cruz de Tenerife och boka en biljett från Naviera Armas mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife. Mer information om Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de La Palma-Santa Cruz de Tenerife och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Santa Cruz de Tenerife från Santa Cruz de La Palma och restiden är 5 timmar 30 minuter. Mer information om Acciona Trasmediterránea
5 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Santa Cruz de La Palma? Var anländer båtarna i Santa Cruz de Tenerife?

Avgångshamn i Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterráneas färjor till Santa Cruz de Tenerife avgår från följande hamnar i Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz de Tenerife

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas fartyg anländer till Santa Cruz de Tenerife från följande hamnar:

Santa Cruz de Tenerife
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife tar det minst 5 timmar 30 minuter att täcka de 150 km mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas och Acciona Trasmediterránea). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas och Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Santa Cruz de La Palma och Santa Cruz de Tenerife reser du 150 km.

För att åka med båt från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife kan du hitta priser från 879 kr för det lägsta, till 1411 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1145 kr.

Den första färjan avgår från Santa Cruz de La Palma kl 16:00 till Santa Cruz de Tenerife.

Färja Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santa Cruz de La Palma till Santa Cruz de Tenerife

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz de Tenerife?

En av Santa Cruz främsta attraktioner är den magnifika strandpromenaden, kantad av palmer och med en hisnande utsikt över Atlanten. Las Teresitas-stranden är ett populärt resmål för avkoppling, med sin gyllene sand som importerats från Sahara, medan vattensportentusiaster kan utnyttja Las Gaviotas-stranden för surfing eller vindsurfing.

När man promenerar genom stadens centrum kan man beundra den magnifika arkitekturen i byggnader som det ikoniska Auditorium de Tenerife, ritat av arkitekten Santiago Calatrava, eller den magnifika Basilica de Nuestra Señora de la Concepción, som rymmer en staty av Jungfru Maria.

Museum of Modern Art är en av stadens kulturella pärlor med en imponerande samling verk av lokala och internationella konstnärer. Shoppingentusiaster kommer inte att bli besvikna, med massor av designerbutiker och stora varumärken att utforska.

För naturälskare erbjuder området runt Santa Cruz otaliga möjligheter att utforska öns naturliga skönhet. I nationalparken Teide, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, finns Spaniens högsta topp, Mount Teide, som bjuder på spektakulära landskap och vandringsmöjligheter. Resenärer kan också besöka den pittoreska fiskebyn San Andrés, känd för sitt kristallklara vatten och sina lugna stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid