Las Palmas De Gran Canaria
Resa direkt till Santa Cruz de Tenerife med färja
Santa Cruz de Tenerife
Se priser

Hur tar man sig från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife

Avgångshamn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
89 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frekvens av överfarter
5 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife kan du hitta biljetter från 544 kr för en person om du reser utan bil till 1156 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife är 856 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife är 1 timmar 40 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 40 minuter att nå Santa Cruz de Tenerife, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz de Tenerife på 1 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Las Palmas De Gran Canaria kl 06:00. Den sista båten till Santa Cruz de Tenerife avgår från hamnen i Las Palmas De Gran Canaria kl 11:00.

Genomsnittspris för en Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife färjeöverfart
856 kr
Prisintervall för färjor Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
544 kr - 1156 kr
Genomsnittlig överfartstid Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife
1 timmar 40 minuter
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz de Tenerife
06:00
Tid då sista färjan avgår till Santa Cruz de Tenerife
11:00
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz de Tenerife
07:40
Ankomsttid för sista färjan till Santa Cruz de Tenerife
12:40

Varför ta en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Cruz de Tenerife. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. På sträckan Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de Tenerife ombord på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Santa Cruz de Tenerife utan stress och helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife?

Om du vill resa mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de Tenerife och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Santa Cruz de Tenerife från Las Palmas De Gran Canaria och restiden är 4 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
4 timmar
1 överfarter i veckan
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de Tenerife och boka en biljett från Naviera Armas mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife. Naviera Armas kör 5 överfarter per dag till Santa Cruz de Tenerife från Las Palmas De Gran Canaria och restiden är 1 timmar 50 minuter. Mer information om Naviera Armas
1 timmar 50 minuter
5 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Las Palmas De Gran Canaria? Var anländer båtarna i Santa Cruz de Tenerife?

Avgångshamn i Las Palmas De Gran Canaria

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armass färjor till Santa Cruz de Tenerife avgår från följande hamnar i Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz de Tenerife

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Santa Cruz de Tenerife från följande hamnar:

Santa Cruz de Tenerife
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife tar det minst 1 timmar 50 minuter att täcka de 89 km mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas). Det finns för närvarande 5 överfarter per dag mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife: Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de Tenerife reser du 89 km.

För att åka med båt från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife kan du hitta priser från 544 kr för det lägsta, till 1156 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 856 kr.

Den första färjan avgår från Las Palmas De Gran Canaria kl 06:00 till Santa Cruz de Tenerife.

Den sista färjan till Santa Cruz de Tenerife avgår vanligtvis från Las Palmas De Gran Canaria kl 11:00.

Färja Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de Tenerife

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz de Tenerife?

En av Santa Cruz främsta attraktioner är den magnifika strandpromenaden, kantad av palmer och med en hisnande utsikt över Atlanten. Las Teresitas-stranden är ett populärt resmål för avkoppling, med sin gyllene sand som importerats från Sahara, medan vattensportentusiaster kan utnyttja Las Gaviotas-stranden för surfing eller vindsurfing.

När man promenerar genom stadens centrum kan man beundra den magnifika arkitekturen i byggnader som det ikoniska Auditorium de Tenerife, ritat av arkitekten Santiago Calatrava, eller den magnifika Basilica de Nuestra Señora de la Concepción, som rymmer en staty av Jungfru Maria.

Museum of Modern Art är en av stadens kulturella pärlor med en imponerande samling verk av lokala och internationella konstnärer. Shoppingentusiaster kommer inte att bli besvikna, med massor av designerbutiker och stora varumärken att utforska.

För naturälskare erbjuder området runt Santa Cruz otaliga möjligheter att utforska öns naturliga skönhet. I nationalparken Teide, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, finns Spaniens högsta topp, Mount Teide, som bjuder på spektakulära landskap och vandringsmöjligheter. Resenärer kan också besöka den pittoreska fiskebyn San Andrés, känd för sitt kristallklara vatten och sina lugna stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid