Rekommenderad rutt
Salerno
Resa direkt till Lipari med färja
Lipari
Se priser
Alternativa rutter
Salerno
Resa med färja, tåg, samåkning, buss till Messina
Messina
Resa med färja till Lipari
Lipari
Se priser
Salerno
Resa med tåg, samåkning, buss till Neapel
Neapel
Resa med färja till Lipari
Lipari
Se priser

Hur tar man sig från Salerno till Lipari med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Salerno till Lipari? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Salerno till Lipari är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Salerno till Lipari, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Salerno till Lipari så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Siremar, Alilauro, SNAV, Caronte & Tourist, Alicost eller Liberty Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Salerno Lipari som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Alicost-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Salerno till Lipari behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Salerno till Lipari

Avgångshamn
Salerno
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Lipari
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
246 km
Färjerederier
Siremar, Alilauro, SNAV, Caronte & Tourist, Alicost, Liberty Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Salerno och Lipari?

Om du vill resa mellan Salerno och Lipari med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Alicost som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Alicost Salerno Lipari
Alicost
Alicost bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Salerno och Lipari. På Vivanoda kan du jämföra priser för Salerno-Lipari och boka en biljett från Alicost mellan Salerno och Lipari. Mer information om Alicost

Var avgår färjorna från i Salerno? Var anländer båtarna i Lipari?

Avgångshamn i Salerno

Alicosts färjor till Lipari avgår från följande hamnar i Salerno:

Salerno
Karta

Ankomsthamn i Lipari

Alicost fartyg anländer till Lipari från följande hamnar:

Lipari
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Salerno och Lipari: Alicost.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Siremar, Alilauro, SNAV, Caronte & Tourist, Alicost, Liberty Lines.

Färja Salerno Lipari - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Salerno till Lipari

Vad kan man besöka och göra i Lipari?

En av stadens huvudattraktioner är Liparis slott, en imponerande medeltida fästning byggd på en kulle med utsikt över staden. Du kan vandra genom de smala, slingrande gatorna i gamla stan, beundra de färgglada husen och besöka det regionala eoliska arkeologiska museet, som rymmer en imponerande samling artefakter från förhistorisk tid till den romerska eran.

Lipari har också några magnifika sandstränder där du kan koppla av och njuta av solen. Canneto Beach och Spiaggia Bianca är två av de mest populära stränderna i området och erbjuder kristallklart vatten för simning och snorkling.

För att utforska omgivningarna kan du hyra en skoter eller cykel från de lokala uthyrningsfirmorna. Detta är ett praktiskt och ekonomiskt sätt att ta sig runt i staden och upptäcka det magnifika landskapet som omger den. Du kan besöka platser som Valle Muria Beach, med sin hisnande utsikt över Faraglioni klippformationer, eller Cala Junco, en avskild vik med kristallklart vatten.

För vandringsentusiaster är bestigningen av vulkanen Stromboli en upplevelse man inte får missa. Den aktiva vulkanen ligger nära Lipari och erbjuder en spektakulär utsikt över de Eoliska öarna och får regelbundet utbrott på natten, vilket skapar ett hisnande naturspektakel.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid