Resa med båt från Saint-Nazaire till Asturias

Att resa med färja från Saint-Nazaire till Asturias är ett utmärkt val! Saint-Nazaire Asturias-färjor körs av 1 rederier (GLD Atlantique) som trafikerar hamnarna i Gijon och Saint-Nazaire.

För att vara säker på att hitta en billig Saint-Nazaire Asturias båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från GLD Atlantique.

Färja Saint-Nazaire Asturias i siffror

Länder
Frankrike
Spanien
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Saint-Nazaire Asturias färjerutter

Letar du efter en Saint-Nazaire till Asturias färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Saint-Nazaire och Asturias. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från GLD Atlantique erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Saint-Nazaire eller Gijon använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Saint-Nazaire Asturias färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive GLD Atlantique. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Saint-Nazaire och Asturias!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Saint-Nazaire Asturias - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Saint-Nazaire till Asturias

Asturias: Ankomst med färja från Saint-Nazaire och utforskning av regionen

Börja din resa i Oviedo, huvudstaden i Asturien. Strosa längs kullerstensgatorna, beundra de magnifika byggnaderna och utforska de historiska kvarteren. Missa inte katedralen San Salvador och Campoamor-teatern, där man varje år delar ut priset Princess of Asturias Awards.

Därefter åker du till Gijón, regionens näst största stad. Här kan du koppla av på de gyllene sandstränderna, besöka järnvägsmuseet eller strosa längs strandpromenaden. Missa inte San Lorenzo-stranden, en av de vackraste i regionen.

Asturias: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Asturien är utan tvekan på sommaren, från juni till september. Under dessa månader varierar temperaturen mellan 20 och 25 grader Celsius, vilket gör att du kan njuta av utomhuspromenader, vackra stränder och pittoreska landskap. Dagarna är också längre, vilket ger dig mer tid att utforska regionen.

Å andra sidan, om du inte gillar folkmassor och föredrar mildare temperaturer, kan vår och höst vara perfekta tider att resa till Asturien. Medeltemperaturen ligger mellan 15 och 20 grader Celsius under dessa årstider, vilket är perfekt för utomhusaktiviteter, vandring och sightseeing. Dessutom blir landskapen ännu mer imponerande med höstens klara färger eller blommorna som blommar på våren.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None