Rekommenderad rutt
Saint-Nazaire
Resa direkt till Gijon med färja
Gijon
Se priser
Alternativa rutter
Saint-Nazaire
Resa med tåg, buss, samåkning till Paris
Paris
Resa med flyg, buss till Oviedo
Oviedo
Resa med tåg, samåkning, buss till Gijon
Gijon
Se priser
Saint-Nazaire
Resa med tåg, samåkning, buss till Nantes
Nantes
Resa med flyg, buss till Madrid
Madrid
Resa med buss, samåkning, tåg till Gijon
Gijon
Se priser

Hur tar man sig från Saint-Nazaire till Gijon med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Saint-Nazaire till Gijon? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Saint-Nazaire till Gijon är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Saint-Nazaire till Gijon, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Saint-Nazaire till Gijon så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som GLD Atlantique. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Saint-Nazaire Gijon som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta GLD Atlantique-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Saint-Nazaire till Gijon behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Saint-Nazaire till Gijon

Avgångshamn
Saint-Nazaire
Frankrike
Pays de la Loire
Ankomsthamn
Gijon
Spanien
Asturias
Avstånd
494 km
Färjerederier
GLD Atlantique
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Saint-Nazaire och Gijon?

Om du vill resa mellan Saint-Nazaire och Gijon med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat GLD Atlantique som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

GLD Atlantique Saint-Nazaire Gijon
GLD Atlantique
GLD Atlantique bedriver färjetrafik till Spanien och Frankrike, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Saint-Nazaire och Gijon. På Vivanoda kan du jämföra priser för Saint-Nazaire-Gijon och boka en biljett från GLD Atlantique mellan Saint-Nazaire och Gijon. Mer information om GLD Atlantique

Var avgår färjorna från i Saint-Nazaire? Var anländer båtarna i Gijon?

Avgångshamn i Saint-Nazaire

GLD Atlantiques färjor till Gijon avgår från följande hamnar i Saint-Nazaire:

Nantes Saint-Nazaire - Gare Maritime
Karta

Ankomsthamn i Gijon

GLD Atlantique fartyg anländer till Gijon från följande hamnar:

El Musel
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Saint-Nazaire och Gijon: GLD Atlantique.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av GLD Atlantique.

Färja Saint-Nazaire Gijon - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Saint-Nazaire till Gijon

Vad kan man besöka och göra i Gijon?

En av Gijóns sevärdheter är den historiska stadsdelen Cimavilla. Strosa genom de pittoreska gatorna och beundra den färgstarka arkitekturen i de gamla husen. Missa inte Plaza Mayor, där stadshuset ligger och som omges av charmiga kaféer och restauranger. Du kan också besöka stadens museum, som presenterar Gijóns historia och kultur genom interaktiva utställningar.

För en mer modern upplevelse ska du bege dig till Oscar Niemeyer International Cultural Centre. Centret ritades av den berömda brasilianska arkitekten och är värd för samtida konstutställningar, konserter och kulturevenemang under hela året.

Gijón är också känt för sina magnifika stränder. San Lorenzo-stranden är den mest populära, med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Njut av solen och havet medan du promenerar längs den livliga strandpromenaden som löper längs stranden.

Om du vill utforska Gijóns omgivningar kan du enkelt ta dig dit med bil eller kollektivtrafik. Området är känt för sin fantastiska natur med gröna berg och branta klippor. Naturparken Las Ubiñas-La Mesa erbjuder fantastiska vandringsleder för friluftsentusiaster.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid