Rekommenderad rutt
Rosslare
Resa direkt till Le Havre med färja
Le Havre
Se priser
Alternativa rutter
Rosslare
Resa med färja till Cherbourg
Cherbourg
Resa med färja till Portsmouth
Portsmouth
Resa med färja till Le Havre
Le Havre
Se priser

Hur tar man sig från Rosslare till Le Havre med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rosslare till Le Havre? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rosslare till Le Havre är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rosslare till Le Havre, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rosslare till Le Havre så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries eller Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rosslare Le Havre som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Brittany Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rosslare till Le Havre behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rosslare till Le Havre

Avgångshamn
Rosslare
Irland
Ankomsthamn
Le Havre
Frankrike
Normandie
Avstånd
550 km
Färjerederier
Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
20 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Rosslare och Le Havre?

Om du vill resa mellan Rosslare och Le Havre med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Brittany Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Brittany Ferries Rosslare Le Havre
Brittany Ferries
Brittany Ferries är ett rederi i Bretagne som bedriver färjetrafik till England, Irland och Spanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rosslare-Le Havre och boka en biljett från Brittany Ferries mellan Rosslare och Le Havre. Brittany Ferries kör 1 överfarter i veckan till Le Havre från Rosslare och restiden är 20 timmar 30 minuter. Mer information om Brittany Ferries
20 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Rosslare? Var anländer båtarna i Le Havre?

Avgångshamn i Rosslare

Brittany Ferriess färjor till Le Havre avgår från följande hamnar i Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Karta

Ankomsthamn i Le Havre

Brittany Ferries fartyg anländer till Le Havre från följande hamnar:

Le Havre Terminal de la Citadelle
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Rosslare till Le Havre tar det minst 20 timmar 30 minuter att täcka de 550 km mellan Rosslare och Le Havre.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Rosslare och Le Havre på vintern) och färjerederiet (Brittany Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Rosslare och Le Havre.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rosslare och Le Havre: Brittany Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line.

Färja Rosslare Le Havre - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rosslare till Le Havre

Vad kan man besöka och göra i Le Havre?

En av stadens mest slående sevärdheter är dess centrum, som återuppbyggdes efter andra världskriget. Le Havre förstördes nästan helt under kriget och arkitekten Auguste Perret fick i uppdrag att återuppbygga staden. Perret valde en resolut modern stil som kännetecknas av byggnader i armerad betong och rena linjer. Resultatet är en unik estetik som har påverkat stadsplaneringen över hela världen. Arkitekturentusiaster får inte missa ikoniska byggnader som Hôtel de Ville, Saint-Joseph-kyrkan och Volcan, ett kulturcentrum och nationalscen.

Det finns flera sätt att ta sig runt i staden. Stadsbussnätet, Les Bus Océane, är väl utbyggt och trafikerar hela Le Havre. Det finns också ett stort antal taxibilar i staden, som är lätta att få tag på på gatan. De mer aktiva kan hyra cyklar för att utforska staden i sin egen takt. Le Havre är också ett perfekt resmål för en promenad, särskilt längs vattnet, där besökare kan beundra båtarna som kommer in och ut ur hamnen.

Förutom sin moderna arkitektur erbjuder Le Havre också många kulturella attraktioner. MuMa (André Malraux Museum of Modern Art) rymmer en stor samling konst som sträcker sig från renässansen till samtida konst. Historieintresserade kan besöka Natural History Museum, som har utställningar om den lokala floran och faunan. Sjöfartsentusiaster kan besöka Maritime Museum, som är inrymt i en före detta kasern och ger en fängslande inblick i regionens sjöfartshistoria.

Le Havre är en fascinerande stad som kombinerar historia, modern arkitektur och kultur. Med sina otaliga sevärdheter och bekväma transportförbindelser är det en idealisk destination för resenärer på jakt efter spännande upptäckter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid