Rekommenderad rutt
Roscoff
Resa direkt till Rosslare med färja
Rosslare
Se priser
Alternativa rutter
Roscoff
Resa med färja till Cork
Cork
Resa med buss, tåg till Rosslare
Rosslare
Se priser
Roscoff
Resa med färja till Cork
Cork
Resa med buss, tåg till Dublin
Dublin
Resa med tåg, buss till Rosslare
Rosslare
Se priser

Hur tar man sig från Roscoff till Rosslare med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Roscoff till Rosslare? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Roscoff till Rosslare är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Roscoff till Rosslare, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Roscoff till Rosslare så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Brittany Ferries eller Irish Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Roscoff Rosslare som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Brittany Ferries eller Irish Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Roscoff till Rosslare behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Roscoff till Rosslare

Avgångshamn
Roscoff
Frankrike
Bretagne
Ankomsthamn
Rosslare
Irland
Avstånd
429 km
Färjerederier
Brittany Ferries, Irish Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Roscoff till Rosslare?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Roscoff till Rosslare vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Rosslare. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Roscoff till Rosslare är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Roscoff till Rosslare som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Roscoff kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Roscoff och Rosslare kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
För en omtänksam personal
Under hela resan från Roscoff till Rosslare kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Roscoff Rosslare-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från Brittany Ferries eller Irish Ferries som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Rosslare redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Roscoff och Rosslare?

Om du vill resa mellan Roscoff och Rosslare med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Brittany Ferries eller Irish Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Brittany Ferries Roscoff Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries är ett rederi i Bretagne som bedriver färjetrafik till England, Irland och Spanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Roscoff-Rosslare och boka en biljett från Brittany Ferries mellan Roscoff och Rosslare. Mer information om Brittany Ferries
Irish Ferries Roscoff Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries bedriver färjetrafik mellan Irland och Storbritannien samt Irland och Frankrike. På Vivanoda kan du jämföra priser för Roscoff-Rosslare och boka en biljett från Irish Ferries mellan Roscoff och Rosslare. Mer information om Irish Ferries

Var avgår färjorna från i Roscoff? Var anländer båtarna i Rosslare?

Avgångshamn i Roscoff

Brittany Ferries eller Irish Ferriess färjor till Rosslare avgår från följande hamnar i Roscoff:

Bloscon Car Ferry
Karta

Hur man tar sig till färjeterminalen från stationen

Om du anländer med tåg till Morlaix station kan du sedan ta ett regionalt TER-tåg till Roscoff. Från Roscoff station kan du ta en taxi som tar dig direkt till terminalen på ca 10 minuter. Priset är ca 10 €, beroende på trafiksituationen. Om du inte är alltför upptagen kan du också promenera till färjeterminalen på ca 20 minuter.

Hur man tar sig till färjeterminalen från Brest-Guipavas flygplats

Om du anländer med flyg till Brest-Guipavas flygplats måste du ta buss nummer 20 och spårvagn A till Brest SNCF-station. Från Brest station tar du ett tåg till Morlaix och sedan ett annat till Roscoff. Följ sedan stegen som beskrivs ovan för att nå färjeterminalen från Roscoff station.

Om du föredrar att undvika kollektivtrafiken kan du också ta en taxi från flygplatsen till terminalen. Detta är ett ganska dyrt alternativ, men det har fördelen att det är direkt. Resan tar ca 1 timme.

Att nå färjeterminalen med bil från huvudvägarna

Om du reser med bil är det mycket enkelt att ta sig till färjeterminalen från huvudvägarna. Om du kör på N12 mot antingen Brest eller Rennes, ta i Morlaix av på D58 mot Roscoff och följ de många skyltarna till färjeterminalen. Det finns en särskild väg som leder direkt till terminalen, där du kan parkera din bil. Hur lång tid det tar att köra till terminalen med bil beror på varifrån du reser, men räkna med ca 30 minuter från N12 i Morlaix.

Ankomsthamn i Rosslare

Irish Ferries eller Brittany Ferries fartyg anländer till Rosslare från följande hamnar:

Rosslare Europort Ferries
Karta
Andra alternativa avgångar från Roscoff till Rosslare
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Roscoff och Rosslare: Brittany Ferries och Irish Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Brittany Ferries, Irish Ferries.

Under din överfart mellan Roscoff och Rosslare reser du 429 km.

Färja Roscoff Rosslare - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Roscoff till Rosslare

Vad kan man besöka och göra i Rosslare?

En av Rosslares främsta attraktioner är den fantastiska gyllene sandstranden, som sträcker sig över tio kilometer. Besökare kan njuta av långa promenader längs kusten, simma i Atlantens klara vatten eller bara koppla av i solen. Det är också en idealisk plats för vattensporter som vindsurfing och surfing.

Om du är intresserad av historia och kultur får du inte missa Rosslare Heritage Centre. Här får du en fascinerande inblick i regionens rika historia, maritima förflutna och traditioner. Här finns interaktiva utställningar och historiska artefakter.

För naturälskare erbjuder området runt Rosslare några magnifika landskap att utforska. Hook Head National Park ligger bara några kilometer från staden och är ett måste för vandrare. Här finns spektakulära klippor, pittoreska fyrar och fantastisk havsutsikt.

När det gäller lokala transporter har Rosslare en välansluten järnvägsstation med enkla förbindelser till andra delar av Irland. Om du föredrar att köra bil är staden också väl ansluten till vägnätet, med motorvägar i närheten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid