Rekommenderad rutt
Ronne
Resa direkt till Koge med färja
Koge
Se priser
Alternativa rutter
Ronne
Resa med färja till Ystad
Ystad
Resa med tåg till Koge
Koge
Se priser

Hur tar man sig från Ronne till Koge med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ronne till Koge? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ronne till Koge är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ronne till Koge, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ronne till Koge så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som BornholmerFærgen. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ronne Koge som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta BornholmerFærgen-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ronne till Koge behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ronne till Koge

Avgångshamn
Ronne
Danmark
Ankomsthamn
Koge
Danmark
Avstånd
164 km
Färjerederier
BornholmerFærgen
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ronne och Koge?

Om du vill resa mellan Ronne och Koge med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat BornholmerFærgen som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

BornholmerFærgen Ronne Koge
BornholmerFærgen
BornholmerFærgen bedriver färjetrafik till Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ronne och Koge. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ronne-Koge och boka en biljett från BornholmerFærgen mellan Ronne och Koge. Mer information om BornholmerFærgen

Var avgår färjorna från i Ronne? Var anländer båtarna i Koge?

Avgångshamn i Ronne

BornholmerFærgens färjor till Koge avgår från följande hamnar i Ronne:

Ronne
Karta

Ankomsthamn i Koge

BornholmerFærgen fartyg anländer till Koge från följande hamnar:

Koge
Karta
Andra alternativa avgångar från Ronne till Koge
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ronne och Koge: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av BornholmerFærgen.

Färja Ronne Koge - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ronne till Koge

Vad kan man besöka och göra i Koge?

Koge slott är ett måste. Det byggdes på 1200-talet och erbjuder en hisnande utsikt över staden från sina murar. Du kan besöka slottets museum, där det finns utställningar om regionens historia.

Koge Torv är stadens hjärta. Här hittar du charmiga korsvirkeshus och livliga kaféer. Ta dig tid att luta dig tillbaka och njuta av den avslappnade atmosfären medan du äter en utsökt dansk måltid.

Koge Museum är en annan intressant plats att besöka. Här finns utställningar om regionens maritima historia, konst och kultur. Missa inte heller St Nicholas kyrka, en gotisk kyrka från 1200-talet som är känd för sina medeltida fresker.

Om du är en naturälskare erbjuder området runt Koge några fantastiska landskap att utforska. Kogefjorden är perfekt för en båttur eller en cykeltur längs stränderna. Du kan också besöka Koge träsk, ett naturreservat där du kan observera en mängd olika fåglar och njuta av lugnet i naturen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid