Rekommenderad rutt
Rhodos
Resa direkt till Agathonisi med färja
Agathonisi
Se priser
Alternativa rutter
Rhodos
Resa med flyg, färja till Kos
Kos
Resa med färja till Agathonisi
Agathonisi
Se priser
Rhodos
Resa med färja till Symi
Symi
Resa med färja till Agathonisi
Agathonisi
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Agathonisi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Agathonisi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Agathonisi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Agathonisi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Agathonisi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Agathonisi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Agathonisi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Agathonisi

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Agathonisi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
162 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rhodos Agathonisi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rhodos till Agathonisi kan du hitta biljetter från 624 kr för en person om du reser utan bil till 3111 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rhodos till Agathonisi är 1873 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rhodos till Agathonisi är 5 timmar 28 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 35 minuter att nå Agathonisi, medan de snabbaste båtarna anländer till Agathonisi på 5 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Rhodos kl 08:00. Den sista båten till Agathonisi avgår från hamnen i Rhodos kl 12:45.

Genomsnittspris för en Rhodos till Agathonisi färjeöverfart
1873 kr
Prisintervall för färjor Rhodos Agathonisi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
624 kr - 3111 kr
Genomsnittlig överfartstid Rhodos Agathonisi
5 timmar 28 minuter
Avgångstid för första färjan till Agathonisi
08:00
Tid då sista färjan avgår till Agathonisi
12:45
Ankomsttid för första färjan till Agathonisi
13:20
Ankomsttid för sista färjan till Agathonisi
18:10

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Agathonisi?

Om du vill resa mellan Rhodos och Agathonisi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Rhodos Agathonisi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Agathonisi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Rhodos och Agathonisi. Dodekanisos Seaways kör 1 överfarter i veckan till Agathonisi från Rhodos och restiden är 5 timmar 30 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
5 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Agathonisi?

Avgångshamn i Rhodos

Dodekanisos Seawayss färjor till Agathonisi avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Agathonisi

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Agathonisi från följande hamnar:

Agathonisi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Rhodos till Agathonisi tar det minst 5 timmar 30 minuter att täcka de 162 km mellan Rhodos och Agathonisi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Rhodos och Agathonisi på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Rhodos och Agathonisi.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rhodos och Agathonisi: Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

För att åka med båt från Rhodos till Agathonisi kan du hitta priser från 624 kr för det lägsta, till 3111 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1873 kr.

Den första färjan avgår från Rhodos kl 08:00 till Agathonisi.

Den sista färjan till Agathonisi avgår vanligtvis från Rhodos kl 12:45.

Färja Rhodos Agathonisi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rhodos till Agathonisi

Vad kan man besöka och göra i Agathonisi?

Agathonisi är känd för sina vackra sandstränder och sitt kristallklara vatten. En av de mest populära stränderna är Mikro Lo, med sitt pittoreska landskap och kristallklara vatten. Här kan man koppla av på solstolar, ta en simtur eller ägna sig åt vattensporter som snorkling eller kajakpaddling.

En annan av öns största attraktioner är byn Agios Georgios, som erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet. Resenärer kan vandra genom de smala gatorna, besöka den lokala kyrkan och njuta av en traditionell måltid på en av byns restauranger. Lokalbefolkningen är känd för sin varma gästfrihet, vilket gör upplevelsen ännu mer njutbar.

Om man utforskar området runt Agathonisi kan man upptäcka många historiska och kulturella platser. En av höjdpunkterna är Nera Castle, en gammal venetiansk fästning som ligger på en kulle med panoramautsikt över hela ön. Historieintresserade kan också besöka det gamla klostret Panagia, med fresker från 1200-talet och en rik samling religiösa artefakter.

När det gäller transportmedel på ön är Agathonisi liten och perfekt lämpad för promenader. Besökare kan enkelt utforska städerna och stränderna till fots. Man kan också hyra cyklar och skotrar om man vill utforska ön lite snabbare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid