Kos
Resa direkt till Agathonisi med färja
Agathonisi
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Agathonisi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Agathonisi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Agathonisi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Agathonisi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Agathonisi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Agathonisi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Agathonisi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Agathonisi

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Agathonisi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
73 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Agathonisi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Agathonisi kan du hitta biljetter från 451 kr för en person om du reser utan bil till 2255 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Agathonisi är 1353 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Agathonisi är 3 timmar 12 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 15 minuter att nå Agathonisi, medan de snabbaste båtarna anländer till Agathonisi på 3 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 10:10. Den sista båten till Agathonisi avgår från hamnen i Kos kl 15:40.

Genomsnittspris för en Kos till Agathonisi färjeöverfart
1353 kr
Prisintervall för färjor Kos Agathonisi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
451 kr - 2255 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Agathonisi
3 timmar 12 minuter
Avgångstid för första färjan till Agathonisi
10:10
Tid då sista färjan avgår till Agathonisi
15:40
Ankomsttid för första färjan till Agathonisi
13:20
Ankomsttid för sista färjan till Agathonisi
18:55

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Agathonisi?

Om du vill resa mellan Kos och Agathonisi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Kos Agathonisi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Agathonisi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Kos och Agathonisi. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Agathonisi från Kos och restiden är 3 timmar 20 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
3 timmar 20 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Agathonisi?

Avgångshamn i Kos

Dodekanisos Seawayss färjor till Agathonisi avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta

Ankomsthamn i Agathonisi

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Agathonisi från följande hamnar:

Agathonisi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Kos Agathonisi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Agathonisi

Vad kan man besöka och göra i Agathonisi?

Agathonisi är känd för sina vackra sandstränder och sitt kristallklara vatten. En av de mest populära stränderna är Mikro Lo, med sitt pittoreska landskap och kristallklara vatten. Här kan man koppla av på solstolar, ta en simtur eller ägna sig åt vattensporter som snorkling eller kajakpaddling.

En annan av öns största attraktioner är byn Agios Georgios, som erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet. Resenärer kan vandra genom de smala gatorna, besöka den lokala kyrkan och njuta av en traditionell måltid på en av byns restauranger. Lokalbefolkningen är känd för sin varma gästfrihet, vilket gör upplevelsen ännu mer njutbar.

Om man utforskar området runt Agathonisi kan man upptäcka många historiska och kulturella platser. En av höjdpunkterna är Nera Castle, en gammal venetiansk fästning som ligger på en kulle med panoramautsikt över hela ön. Historieintresserade kan också besöka det gamla klostret Panagia, med fresker från 1200-talet och en rik samling religiösa artefakter.

När det gäller transportmedel på ön är Agathonisi liten och perfekt lämpad för promenader. Besökare kan enkelt utforska städerna och stränderna till fots. Man kan också hyra cyklar och skotrar om man vill utforska ön lite snabbare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid