Rekommenderad rutt
Patmos
Resa direkt till Syros med färja
Syros
Se priser
Alternativa rutter
Patmos
Resa med färja till Mykonos
Mykonos
Resa med färja till Syros
Syros
Se priser

Hur tar man sig från Patmos till Syros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Patmos till Syros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Patmos till Syros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Patmos till Syros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Patmos till Syros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Patmos Syros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Patmos till Syros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Patmos till Syros

Avgångshamn
Patmos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
126 km
Färjerederier
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Patmos Syros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Patmos till Syros kan du hitta biljetter från 567 kr för en person om du reser utan bil till 2960 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Patmos till Syros är 1758 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Patmos till Syros är 3 timmar 56 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 56 minuter att nå Syros, medan de snabbaste båtarna anländer till Syros på 3 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Patmos kl 23:55. Den sista båten till Syros avgår från hamnen i Patmos kl 23:59.

Genomsnittspris för en Patmos till Syros färjeöverfart
1758 kr
Prisintervall för färjor Patmos Syros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
567 kr - 2960 kr
Genomsnittlig överfartstid Patmos Syros
3 timmar 56 minuter
Avgångstid för första färjan till Syros
23:55
Tid då sista färjan avgår till Syros
23:59
Ankomsttid för första färjan till Syros
03:50
Ankomsttid för sista färjan till Syros
03:55

Varför ta en färja från Patmos till Syros?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Patmos till Syros vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Syros. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Patmos till Syros är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Hälsofördelarna med havsluft är många. Under överfarten Patmos-Syros kan du gå ut på Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Syros full av energi.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Patmos Syros är raka motsatsen! Färjor som drivs av Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Utan tvekan kommer du att anlända till Syros helt avslappnad.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Patmos till Syros, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.

Vilka bolag trafikerar mellan Patmos och Syros?

Om du vill resa mellan Patmos och Syros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Patmos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Patmos-Syros och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Patmos-Syros och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Patmos och Syros. Blue Star Ferries kör 3 överfarter i veckan till Syros från Patmos och restiden är 4 timmar 10 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
4 timmar 10 minuter
3 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Patmos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Patmos-Syros och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Patmos och Syros. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Patmos? Var anländer båtarna i Syros?

Avgångshamn i Patmos

Blue Star Ferries eller Hellenic Seawayss färjor till Syros avgår från följande hamnar i Patmos:

Patmos
Karta

Ankomsthamn i Syros

Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Syros från följande hamnar:

Port of Siros Ermoupoli
Karta
Andra alternativa avgångar från Patmos till Syros
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Patmos till Syros tar det minst 4 timmar 10 minuter att täcka de 126 km mellan Patmos och Syros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Patmos och Syros på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Patmos och Syros.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Patmos och Syros: Blue Star Ferries och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Patmos och Syros reser du 126 km.

För att åka med båt från Patmos till Syros kan du hitta priser från 567 kr för det lägsta, till 2960 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1758 kr.

Den första färjan avgår från Patmos kl 23:55 till Syros.

Den sista färjan till Syros avgår vanligtvis från Patmos kl 23:59.

Färja Patmos Syros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Patmos till Syros

Vad kan man besöka och göra i Syros?

Öns huvudstad, Ermoupoli, är en riktig arkitektonisk pärla. Dess kullerstensgator, neoklassiska byggnader och kosmopolitiska atmosfär lockar besökare från hela världen. Missa inte ett besök på Apollo Theatre, en magnifik 1800-talsbyggnad som fortfarande är värd för shower och konserter idag. Du kan också utforska det pittoreska distriktet Vaporia, med sina färgglada hus med utsikt över Egeiska havet.

För konstälskare bör man besöka Syros Museum of Modern Art. Här finns en samling verk av lokala och internationella konstnärer som ger en fascinerande inblick i öns moderna konstscen.

Utanför staden kan du upptäcka magnifika stränder och naturlandskap. Galissas-stranden är en av de mest populära med sin fina sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en lugnare atmosfär ska du bege dig till den avskilda stranden Delphini, som endast kan nås med båt.

För att utforska ön och dess omgivningar har du ett antal transportalternativ. Lokalbussar är ett bekvämt sätt att ta sig från plats till plats. Bussnätet är väl utbyggt och trafikerar alla de viktigaste turistmålen. Du kan också hyra en bil eller skoter för större flexibilitet och oberoende. Syros har också en hamn med bra förbindelser, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska de andra Kykladiska öarna med färja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid