Mykonos
Resa direkt till Syros med färja
Syros
Se priser

Hur tar man sig från Mykonos till Syros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mykonos till Syros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mykonos till Syros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mykonos till Syros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mykonos till Syros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mykonos Syros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mykonos till Syros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mykonos till Syros

Avgångshamn
Mykonos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
20 km
Färjerederier
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Mykonos Syros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Mykonos till Syros kan du hitta biljetter från 197 kr för en person om du reser utan bil till 1341 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Mykonos till Syros är 590 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Mykonos till Syros är 51 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 15 minuter att nå Syros, medan de snabbaste båtarna anländer till Syros på 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Mykonos kl 12:40. Den sista båten till Syros avgår från hamnen i Mykonos kl 20:20.

Genomsnittspris för en Mykonos till Syros färjeöverfart
590 kr
Prisintervall för färjor Mykonos Syros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
197 kr - 1341 kr
Genomsnittlig överfartstid Mykonos Syros
51 minuter
Avgångstid för första färjan till Syros
12:40
Tid då sista färjan avgår till Syros
20:20
Ankomsttid för första färjan till Syros
13:20
Ankomsttid för sista färjan till Syros
21:05

Varför ta en färja från Mykonos till Syros?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Mykonos till Syros vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Syros. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Mykonos till Syros är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av den friska havsluften
Hälsofördelarna med havsluft är många. Under överfarten Mykonos-Syros kan du gå ut på Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Syros full av energi.
Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeturen från Mykonos Syros är raka motsatsen! Färjor som drivs av Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Utan tvekan kommer du att anlända till Syros helt avslappnad.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Mykonos till Syros mycket snabbare med flyg. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Mykonos-Syros ombord på Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Tjänsterna och frihetsgraden under en flygning är radikalt annorlunda!

Vilka bolag trafikerar mellan Mykonos och Syros?

Om du vill resa mellan Mykonos och Syros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Minoan Lines Mykonos Syros
Minoan Lines
Minoan Lines är ett grekiskt rederi som bildades 1972 och erbjuder passagerartransporter i Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mykonos-Syros och boka en biljett från Minoan Lines mellan Mykonos och Syros. Mer information om Minoan Lines
Sea Jets Mykonos Syros
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mykonos-Syros och boka en biljett från Sea Jets mellan Mykonos och Syros. Sea Jets kör 7 överfarter i veckan till Syros från Mykonos och restiden är 30 minuter. Mer information om Sea Jets
30 minuter
7 överfarter i veckan
Blue Star Ferries Mykonos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Mykonos-Syros och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Mykonos-Syros och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Mykonos och Syros. Blue Star Ferries kör 12 överfarter i veckan till Syros från Mykonos och restiden är 50 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
50 minuter
12 överfarter i veckan
Aegean Speed Lines Mykonos Syros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines är ett färjerederi med säte i Grekland som erbjuder färjetrafik mellan de grekiska öarna och hamnar på det grekiska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mykonos-Syros och boka en biljett från Aegean Speed Lines mellan Mykonos och Syros. Mer information om Aegean Speed Lines
Cyclades Fast Ferries Mykonos Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries grundades 2003 och är baserat i Grekland. Företaget erbjuder snabba överfarter mellan de grekiska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mykonos-Syros och boka en biljett från Cyclades Fast Ferries mellan Mykonos och Syros. Mer information om Cyclades Fast Ferries

Var avgår färjorna från i Mykonos? Var anländer båtarna i Syros?

Avgångshamn i Mykonos

Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferriess färjor till Syros avgår från följande hamnar i Mykonos:

Mykonos
Karta

Ankomsthamn i Syros

Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets eller Minoan Lines fartyg anländer till Syros från följande hamnar:

Port of Siros Ermoupoli
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Mykonos till Syros tar det minst 30 minuter att täcka de 20 km mellan Mykonos och Syros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Mykonos och Syros på vintern) och färjerederiet (Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines och Cyclades Fast Ferries). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Mykonos och Syros.

Det finns 5 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Mykonos och Syros: Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines och Cyclades Fast Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Innan du bokar, jämför priserna på Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Mykonos Syros kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Mykonos och Syros reser du 20 km.

För att åka med båt från Mykonos till Syros kan du hitta priser från 197 kr för det lägsta, till 1341 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 590 kr.

Den första färjan avgår från Mykonos kl 12:40 till Syros.

Den sista färjan till Syros avgår vanligtvis från Mykonos kl 20:20.

Hur är färjeöverfarten från Mykonos till Syros?

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Mykonos till Syros ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Mykonos till avstigning i Syros, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries och Sea Jets sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Mykonos och Syros.

Redo för ombordstigning i Mykonos

Innan din färjeresa med Mykonos Syros börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentationstid i Mykonoss hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Mykonos. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning på överfarten Mykonos - Syros / Vid färjeterminalen i Mykonos letar du efter Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Syros / Från färjeterminalen i Mykonos uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Om du reser med bil kommer Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets eller Minoan Lines-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på färjan från Mykonos till Syros

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines eller Cyclades Fast Ferries-fartyget som de vill. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Färjan närmar sig Syros, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Syros:

  • Syros Harbour är i sikte / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till Syross hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Mykonos till Syros i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Syros.
  • Lämna fartyget och utforska Syros / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Det går ännu snabbare som fotgängare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Syros. Äntligen har din semester i Syros börjat på allvar!
Färja Mykonos Syros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Mykonos till Syros

Vad kan man besöka och göra i Syros?

Öns huvudstad, Ermoupoli, är en riktig arkitektonisk pärla. Dess kullerstensgator, neoklassiska byggnader och kosmopolitiska atmosfär lockar besökare från hela världen. Missa inte ett besök på Apollo Theatre, en magnifik 1800-talsbyggnad som fortfarande är värd för shower och konserter idag. Du kan också utforska det pittoreska distriktet Vaporia, med sina färgglada hus med utsikt över Egeiska havet.

För konstälskare bör man besöka Syros Museum of Modern Art. Här finns en samling verk av lokala och internationella konstnärer som ger en fascinerande inblick i öns moderna konstscen.

Utanför staden kan du upptäcka magnifika stränder och naturlandskap. Galissas-stranden är en av de mest populära med sin fina sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en lugnare atmosfär ska du bege dig till den avskilda stranden Delphini, som endast kan nås med båt.

För att utforska ön och dess omgivningar har du ett antal transportalternativ. Lokalbussar är ett bekvämt sätt att ta sig från plats till plats. Bussnätet är väl utbyggt och trafikerar alla de viktigaste turistmålen. Du kan också hyra en bil eller skoter för större flexibilitet och oberoende. Syros har också en hamn med bra förbindelser, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska de andra Kykladiska öarna med färja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid