Rekommenderad rutt
Neapel
Resa direkt till Ustica med färja
Ustica
Se priser
Alternativa rutter
Neapel
Resa med färja, flyg, buss, tåg, samåkning till Palermo
Palermo
Resa med färja till Ustica
Ustica
Se priser

Hur tar man sig från Neapel till Ustica med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Neapel till Ustica? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Neapel till Ustica är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Neapel till Ustica, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Neapel till Ustica så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Neapel Ustica som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Neapel till Ustica behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Neapel till Ustica

Avgångshamn
Neapel
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Ustica
Italien
Sicilien
Avstånd
254 km
Färjerederier
Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
6 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Neapel och Ustica?

Om du vill resa mellan Neapel och Ustica med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Neapel Ustica
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Neapel-Ustica och boka en biljett från Liberty Lines mellan Neapel och Ustica. Liberty Lines kör 6 överfarter i veckan till Ustica från Neapel och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Liberty Lines
1 timmar 30 minuter
6 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Neapel? Var anländer båtarna i Ustica?

Avgångshamn i Neapel

Liberty Liness färjor till Ustica avgår från följande hamnar i Neapel:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Karta

Ankomsthamn i Ustica

Liberty Lines fartyg anländer till Ustica från följande hamnar:

Ustica
Karta
Andra alternativa avgångar från Neapel till Ustica
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Neapel till Ustica tar det minst 1 timmar 30 minuter att täcka de 254 km mellan Neapel och Ustica.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Neapel och Ustica på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines). Det finns för närvarande 6 överfarter i veckan mellan Neapel och Ustica.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Neapel och Ustica: Liberty Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar.

Färja Neapel Ustica - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Neapel till Ustica

Vad kan man besöka och göra i Ustica?

En av Usticas största attraktioner är dess marina reservat. Med kristallklart vatten och exceptionell marin biologisk mångfald är det marina reservatet en idealisk plats för dykning. Du kan utforska undervattensgrottor, simma med färgglada fiskar och upptäcka gamla skeppsvrak. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren dykare, erbjuder Ustica dykplatser som passar alla nivåer.

Förutom dykning erbjuder Ustica också fantastiska vandringsalternativ. Ön har ett nätverk av välmarkerade vandringsleder som slingrar sig genom vacker natur. Du kan vandra längs branta klippor, genom fält med vilda blommor och nå panoramapunkter med fantastisk havsutsikt.

Huvudbyn Ustica, även känd som Ustica, är en charmig liten by med vita hus som är typiska för regionen. Du kan promenera genom de smala gatorna, besöka den lilla kyrkan och prova läckra fisk- och skaldjursrätter på de lokala restaurangerna.

När det gäller lokala transporter är Ustica en liten ö som du enkelt kan utforska till fots. Men om du föredrar det kan du också hyra en cykel eller skoter för att ta dig runt snabbare. Ön har också en regelbunden busslinje till de största turistattraktionerna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid