Neapel
Resa direkt till Milazzo med färja, buss, samåkning, tåg
Milazzo
Se priser

Hur tar man sig från Neapel till Milazzo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Neapel till Milazzo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Neapel till Milazzo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Neapel till Milazzo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Neapel till Milazzo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Neapel Milazzo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Neapel till Milazzo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Neapel till Milazzo

Avgångshamn
Neapel
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Milazzo
Italien
Sicilien
Avstånd
304 km
Färjerederier
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Neapel Milazzo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Neapel till Milazzo kan du hitta biljetter från 705 kr för en person om du reser utan bil till 3550 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Neapel till Milazzo är 2163 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Neapel till Milazzo är 16 timmar 51 minuter. De långsammaste färjorna tar 18 timmar 10 minuter att nå Milazzo, medan de snabbaste båtarna anländer till Milazzo på 16 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Neapel kl 20:00.

Genomsnittspris för en Neapel till Milazzo färjeöverfart
2163 kr
Prisintervall för färjor Neapel Milazzo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
705 kr - 3550 kr
Genomsnittlig överfartstid Neapel Milazzo
16 timmar 51 minuter
Avgångstid för första färjan till Milazzo
20:00
Ankomsttid för första färjan till Milazzo
12:15
Ankomsttid för sista färjan till Milazzo
14:10

Vilka bolag trafikerar mellan Neapel och Milazzo?

Om du vill resa mellan Neapel och Milazzo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Siremar Neapel Milazzo
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Neapel-Milazzo och boka en biljett från Siremar mellan Neapel och Milazzo. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Neapel? Var anländer båtarna i Milazzo?

Avgångshamn i Neapel

Siremars färjor till Milazzo avgår från följande hamnar i Neapel:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Karta
Napoli Molo Angioino
Karta

Ankomsthamn i Milazzo

Siremar fartyg anländer till Milazzo från följande hamnar:

Milazzo
Karta
Andra alternativa avgångar från Neapel till Milazzo
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Neapel Milazzo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Neapel till Milazzo

Vad kan man besöka och göra i Milazzo?

Milazzos huvudattraktion är dess magnifika slott, som ligger på en kulle med utsikt över staden och hamnen. Detta normandiska slott från 1200-talet har en hisnande utsikt över havet och de omgivande öarna. Besökare kan utforska slottets befästningar, historiska rum och till och med njuta av de samtida konstutställningar som regelbundet hålls här.

När du promenerar genom de smala gatorna i gamla stan kommer du också att stöta på några imponerande kyrkor, som San Francesco di Paola-kyrkan och San Sebastiano-kyrkan. Dessa kyrkor i barockstil ger en inblick i regionens religiösa historia.

För naturälskare finns det gott om stränder i Milazzo. Ponente Beach, med sin gyllene sand och klara vatten, är en idealisk plats att koppla av och njuta av solen. För de mer äventyrliga erbjuder naturreservatet Capo Milazzo vandrings- och mountainbikeleder med panoramautsikt över havet och den klippiga kustlinjen.

För att ta sig runt i Milazzo kan besökare använda kollektivtrafik som bussar och taxibilar. Staden har också en cykeluthyrning, perfekt för att utforska det omgivande området i din egen takt. Det går också färjor till de Eoliska öarna, en vulkanisk ögrupp utanför Milazzos kust, som är en populär utflykt för besökare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid