Rekommenderad rutt
Naantali
Resa direkt till Lumparland med färja
Lumparland
Se priser
Alternativa rutter
Naantali
Resa med färja till Kapellskär
Kapellskär
Resa med färja till Lumparland
Lumparland
Se priser

Hur tar man sig från Naantali till Lumparland med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Naantali till Lumparland? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Naantali till Lumparland är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Naantali till Lumparland, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Naantali till Lumparland så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Finnlines eller Tallink. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Naantali Lumparland som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Finnlines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Naantali till Lumparland behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Naantali till Lumparland

Avgångshamn
Naantali
Finland
Ankomsthamn
Lumparland
Finland
Åland
Avstånd
105 km
Färjerederier
Finnlines, Tallink
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Naantali Lumparland: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Naantali till Lumparland kan du hitta biljetter från 867 kr för en person om du reser utan bil till 2533 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Naantali till Lumparland är 1584 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Naantali till Lumparland är 4 timmar 57 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 15 minuter att nå Lumparland, medan de snabbaste båtarna anländer till Lumparland på 4 timmar 50 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Naantali kl 10:45. Den sista båten till Lumparland avgår från hamnen i Naantali kl 22:45.

Genomsnittspris för en Naantali till Lumparland färjeöverfart
1584 kr
Prisintervall för färjor Naantali Lumparland (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
867 kr - 2533 kr
Genomsnittlig överfartstid Naantali Lumparland
4 timmar 57 minuter
Avgångstid för första färjan till Lumparland
10:45
Tid då sista färjan avgår till Lumparland
22:45
Ankomsttid för första färjan till Lumparland
03:45
Ankomsttid för sista färjan till Lumparland
16:35

Vilka bolag trafikerar mellan Naantali och Lumparland?

Om du vill resa mellan Naantali och Lumparland med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Finnlines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Finnlines Naantali Lumparland
Finnlines
Finnlines grundades 1948 och har sitt säte i Finland. Företaget trafikerar Finland, Tyskland, Sverige och Polen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Naantali-Lumparland och boka en biljett från Finnlines mellan Naantali och Lumparland. Finnlines kör 14 överfarter i veckan till Lumparland från Naantali och restiden är 4 timmar 55 minuter. Mer information om Finnlines
4 timmar 55 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Naantali? Var anländer båtarna i Lumparland?

Avgångshamn i Naantali

Finnliness färjor till Lumparland avgår från följande hamnar i Naantali:

Naantali
Karta

Ankomsthamn i Lumparland

Finnlines fartyg anländer till Lumparland från följande hamnar:

Langnas
Karta
Andra alternativa avgångar från Naantali till Lumparland
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Naantali till Lumparland tar det minst 4 timmar 55 minuter att täcka de 105 km mellan Naantali och Lumparland.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Naantali och Lumparland på vintern) och färjerederiet (Finnlines). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan Naantali och Lumparland.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Naantali och Lumparland: Finnlines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Finnlines, Tallink.

För att åka med båt från Naantali till Lumparland kan du hitta priser från 867 kr för det lägsta, till 2533 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1584 kr.

Den första färjan avgår från Naantali kl 10:45 till Lumparland.

Den sista färjan till Lumparland avgår vanligtvis från Naantali kl 22:45.

Färja Naantali Lumparland - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Naantali till Lumparland

Vad kan man besöka och göra i Lumparland?

En av Lumparlands mest populära attraktioner är naturreservatet Lumparn. Reservatet ligger i hjärtat av staden och erbjuder ett spektakulärt naturlandskap. Besökare kan vandra eller bara ta en promenad för att beundra den lokala floran och faunan. Reservatets olika stränder är också perfekta för att koppla av och njuta av solen.

Historieintresserade kan besöka Lumparland Museum. Museet presenterar områdets lokala historia och ger en fascinerande inblick i livet på Åland genom åren. Bland utställningsföremålen finns historiska artefakter, fotografier och dokument som berättar om regionens rika och mångskiftande historia.

En annan intressant plats att besöka i Lumparland är S:t Sigfrids kyrka. Denna vackra träkyrka byggdes på 1800-talet och är ett typiskt exempel på den tidens traditionella arkitektur. Besökare kan utforska kyrkans interiör och lära sig mer om regionens religiösa historia.

När det gäller transport är Lumparland lättillgängligt. Du kan ta dig till Lumparland med färja från Sverige eller Finland. Väl framme är det bäst att ta bilen för att lättare kunna utforska omgivningarna. Vägarna är väl underhållna och Ålands pittoreska landskap gör det till ett nöje att köra bil.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid