Rekommenderad rutt
Los Cristianos
Resa direkt till Valverde med färja
Valverde
Se priser
Alternativa rutter
Los Cristianos
Resa med färja till Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Resa med flyg till Valverde
Valverde
Se priser
Los Cristianos
Resa med färja till Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Resa med flyg till Valverde
Valverde
Se priser

Hur tar man sig från Los Cristianos till Valverde med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Los Cristianos till Valverde? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Los Cristianos till Valverde är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Los Cristianos till Valverde, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Los Cristianos till Valverde så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Los Cristianos Valverde som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Los Cristianos till Valverde behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Los Cristianos till Valverde

Avgångshamn
Los Cristianos
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Valverde
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
121 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Los Cristianos Valverde: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Los Cristianos till Valverde kan du hitta biljetter från 601 kr för en person om du reser utan bil till 1353 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Los Cristianos till Valverde är 971 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Los Cristianos till Valverde är 2 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 30 minuter att nå Valverde, medan de snabbaste båtarna anländer till Valverde på 2 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Los Cristianos kl 10:30. Den sista båten till Valverde avgår från hamnen i Los Cristianos kl 19:30.

Genomsnittspris för en Los Cristianos till Valverde färjeöverfart
971 kr
Prisintervall för färjor Los Cristianos Valverde (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
601 kr - 1353 kr
Genomsnittlig överfartstid Los Cristianos Valverde
2 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Valverde
10:30
Tid då sista färjan avgår till Valverde
19:30
Ankomsttid för första färjan till Valverde
13:00
Ankomsttid för sista färjan till Valverde
22:00

Vilka bolag trafikerar mellan Los Cristianos och Valverde?

Om du vill resa mellan Los Cristianos och Valverde med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Los Cristianos Valverde
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Los Cristianos-Valverde och boka en biljett från Naviera Armas mellan Los Cristianos och Valverde. Naviera Armas kör 7 överfarter i veckan till Valverde från Los Cristianos och restiden är 2 timmar 30 minuter. Mer information om Naviera Armas
2 timmar 30 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Los Cristianos? Var anländer båtarna i Valverde?

Avgångshamn i Los Cristianos

Naviera Armass färjor till Valverde avgår från följande hamnar i Los Cristianos:

los Cristianos
Karta

Ankomsthamn i Valverde

Naviera Armas fartyg anländer till Valverde från följande hamnar:

la Estaca
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Los Cristianos till Valverde tar det minst 2 timmar 30 minuter att täcka de 121 km mellan Los Cristianos och Valverde.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Los Cristianos och Valverde på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Los Cristianos och Valverde.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Los Cristianos och Valverde: Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

För att åka med båt från Los Cristianos till Valverde kan du hitta priser från 601 kr för det lägsta, till 1353 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 971 kr.

Den första färjan avgår från Los Cristianos kl 10:30 till Valverde.

Den sista färjan till Valverde avgår vanligtvis från Los Cristianos kl 19:30.

Färja Los Cristianos Valverde - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Los Cristianos till Valverde

Vad kan man besöka och göra i Valverde?

En av de mest populära platserna att besöka i Valverde är Plaza de la Constitution. Detta livliga torg är omgivet av vackra historiska byggnader, till exempel Church of the Conception. Här kan du strosa runt och njuta av den avslappnade atmosfären i staden.

En annan intressant plats är Valverdes arkeologiska museum. Museet ger en fascinerande inblick i ön El Hierros historia, med utställningar om de första människorna som levde där. Det är ett utmärkt ställe att lära sig mer om den lokala kulturen.

Om du vill njuta av den omgivande naturen hittar du några magnifika landskap att utforska. Vandringsentusiaster kommer att älska vandringslederna genom de omgivande bergen, som erbjuder spektakulär utsikt över Atlanten.

För att ta dig runt i staden och det omgivande området kan du använda den lokala kollektivtrafiken. Valverde har bra bussförbindelser, vilket gör det enkelt att resa till grannstäderna eller till kusten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid