Los Cristianos
Resa direkt till Santa Cruz de La Palma med färja
Santa Cruz de La Palma
Se priser

Hur tar man sig från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Armas eller Fred Olsen Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Los Cristianos Santa Cruz de La Palma som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas eller Fred Olsen Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma

Avgångshamn
Los Cristianos
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
125 km
Färjerederier
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
3 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Los Cristianos Santa Cruz de La Palma: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma kan du hitta biljetter från 520 kr för en person om du reser utan bil till 1492 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma är 983 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma är 2 timmar 48 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 15 minuter att nå Santa Cruz de La Palma, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz de La Palma på 2 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Los Cristianos kl 08:30. Den sista båten till Santa Cruz de La Palma avgår från hamnen i Los Cristianos kl 20:30.

Genomsnittspris för en Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma färjeöverfart
983 kr
Prisintervall för färjor Los Cristianos Santa Cruz de La Palma (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
520 kr - 1492 kr
Genomsnittlig överfartstid Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
2 timmar 48 minuter
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz de La Palma
08:30
Tid då sista färjan avgår till Santa Cruz de La Palma
20:30
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz de La Palma
11:00
Ankomsttid för sista färjan till Santa Cruz de La Palma
23:30

Varför ta en färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Cruz de La Palma. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. På sträckan Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma ombord på Naviera Armas eller Fred Olsen Express-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Los Cristianos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma länge.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Naviera Armas eller Fred Olsen Express-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.

Vilka bolag trafikerar mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma?

Om du vill resa mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas eller Fred Olsen Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma och boka en biljett från Naviera Armas mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma. Naviera Armas kör 6 överfarter i veckan till Santa Cruz de La Palma från Los Cristianos och restiden är 4 timmar. Mer information om Naviera Armas
4 timmar
6 överfarter i veckan
Fred Olsen Express Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express är ett färjerederi med säte i Las Palmas, Kanarieöarna, som erbjuder avgångar till olika destinationer i Spanien och Portugal. På Vivanoda kan du jämföra priser för Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma och boka en biljett från Fred Olsen Express mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma. Fred Olsen Express kör 11 överfarter i veckan till Santa Cruz de La Palma från Los Cristianos och restiden är 3 timmar. Mer information om Fred Olsen Express
3 timmar
11 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Los Cristianos? Var anländer båtarna i Santa Cruz de La Palma?

Avgångshamn i Los Cristianos

Naviera Armas eller Fred Olsen Expresss färjor till Santa Cruz de La Palma avgår från följande hamnar i Los Cristianos:

los Cristianos
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz de La Palma

Fred Olsen Express eller Naviera Armas fartyg anländer till Santa Cruz de La Palma från följande hamnar:

Santa Cruz de La Palma
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma tar det minst 3 timmar att täcka de 125 km mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas och Fred Olsen Express). Det finns för närvarande 2 överfarter per dag mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma: Naviera Armas och Fred Olsen Express.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din överfart mellan Los Cristianos och Santa Cruz de La Palma reser du 125 km.

För att åka med båt från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma kan du hitta priser från 520 kr för det lägsta, till 1492 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 983 kr.

Den första färjan avgår från Los Cristianos kl 08:30 till Santa Cruz de La Palma.

Den sista färjan till Santa Cruz de La Palma avgår vanligtvis från Los Cristianos kl 20:30.

Färja Los Cristianos Santa Cruz de La Palma - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Los Cristianos till Santa Cruz de La Palma

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz de La Palma?

En av de mest anmärkningsvärda sevärdheterna i Santa Cruz de La Palma är den välbevarade historiska stadskärnan med sina färgglada hus med träbalkonger, smala kullerstensgator och charmiga torg. Calle O'Daly, stadens huvudgata, är full av butiker, kaféer och restauranger som erbjuder besökarna en unik gastronomisk upplevelse.

Ett måste är Casa Salazar, ett palats från 1500-talet som nu inrymmer La Palmas etnografiska museum. Här kan du upptäcka öns fascinerande historia, kulturarv och biologiska mångfald.

För att utforska staden och dess omgivningar finns det en mängd olika transportalternativ. Du kan hyra en bil för större flexibilitet, men varnas för att de branta, smala gatorna kan vara svåra att navigera. Alternativt kan man ta de lokala bussarna, som går regelbundet runt i staden och till andra destinationer på ön.

Ett annat intressant alternativ är att ta sig runt till fots eller med cykel. Santa Cruz de La Palma är en liten stad som lätt kan utforskas till fots, och när du går runt kan du verkligen uppskatta arkitekturen och den pittoreska atmosfären i staden. Man kan också hyra cyklar för att utforska det omgivande området, inklusive strandpromenaden och strandpromenaden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid