Rekommenderad rutt
Korfu
Resa direkt till Sami med färja
Sami
Se priser
Alternativa rutter
Korfu
Resa med färja till Ithaki
Ithaki
Resa med färja till Sami
Sami
Se priser
Korfu
Resa med färja till Zakynthos
Zakynthos
Resa med färja till Sami
Sami
Se priser

Hur tar man sig från Korfu till Sami med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Korfu till Sami? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Korfu till Sami är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Korfu till Sami, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Korfu till Sami så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Ionian Group eller Kefalonian Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Korfu Sami som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Lefkada Palace-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Korfu till Sami behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Korfu till Sami

Avgångshamn
Korfu
Grekland
Joniska öarna
Ankomsthamn
Sami
Grekland
Joniska öarna
Avstånd
165 km
Färjerederier
Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Korfu och Sami?

Om du vill resa mellan Korfu och Sami med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Lefkada Palace som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Lefkada Palace Korfu Sami
Lefkada Palace
Lefkada Palace bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Korfu och Sami. På Vivanoda kan du jämföra priser för Korfu-Sami och boka en biljett från Lefkada Palace mellan Korfu och Sami. Mer information om Lefkada Palace

Var avgår färjorna från i Korfu? Var anländer båtarna i Sami?

Avgångshamn i Korfu

Lefkada Palaces färjor till Sami avgår från följande hamnar i Korfu:

Kerkyra
Karta

Ankomsthamn i Sami

Lefkada Palace fartyg anländer till Sami från följande hamnar:

Sami
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Korfu och Sami: Lefkada Palace.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Färja Korfu Sami - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Korfu till Sami

Vad kan man besöka och göra i Sami?

En av Samis mest populära sevärdheter är Melissani-grottan. Den imponerande underjordiska grottan ligger bara några kilometer från staden och är känd för sin turkosa sjö, där besökarna kan åka båt genom stalaktiter och stalagmiter.

En annan sevärdhet i Sami är den forntida samiska arkeologiska utgrävningsplatsen, som ligger nära staden. Här kan besökarna beundra ruinerna av en antik teater, gymnastiksal och agora, samt lämningar från romartiden. Det är en riktig resa tillbaka i tiden för historiefantaster.

När det gäller lokala transporter är hyrbil det mest praktiska sättet att utforska regionen. Detta gör att resenärer kan komma och gå som de vill och enkelt besöka de attraktioner som ligger nära Sami. Det är också möjligt att ta bussen för att ta sig runt i staden och det omgivande området, även om tidtabellerna kan vara begränsade.

För dem som föredrar utomhusaktiviteter erbjuder Sami ett antal fritidsalternativ. De lokala stränderna, som Antisamos Beach och Karavomylos Beach, är perfekta för att simma och koppla av i solen. Vandringsentusiaster kan också dra nytta av de pittoreska vandringslederna som slingrar sig genom de omgivande kullarna och erbjuder hisnande vyer över Joniska havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid