Hirtshals
Resa direkt till Seydisfjordur med färja
Seydisfjordur
Se priser

Hur tar man sig från Hirtshals till Seydisfjordur med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Hirtshals till Seydisfjordur? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Hirtshals till Seydisfjordur är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Hirtshals till Seydisfjordur, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Hirtshals till Seydisfjordur så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Smyril Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Hirtshals Seydisfjordur som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Smyril Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Hirtshals till Seydisfjordur behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Hirtshals till Seydisfjordur

Avgångshamn
Hirtshals
Danmark
Ankomsthamn
Seydisfjordur
Island
Avstånd
1519 km
Färjerederier
Smyril Line
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Hirtshals och Seydisfjordur?

Om du vill resa mellan Hirtshals och Seydisfjordur med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Smyril Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Smyril Line Hirtshals Seydisfjordur
Smyril Line
Smyril Line bedriver färjetrafik till Island och Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Hirtshals och Seydisfjordur. På Vivanoda kan du jämföra priser för Hirtshals-Seydisfjordur och boka en biljett från Smyril Line mellan Hirtshals och Seydisfjordur. Mer information om Smyril Line

Var avgår färjorna från i Hirtshals? Var anländer båtarna i Seydisfjordur?

Avgångshamn i Hirtshals

Smyril Lines färjor till Seydisfjordur avgår från följande hamnar i Hirtshals:

Hirtshals
Karta

Ankomsthamn i Seydisfjordur

Smyril Line fartyg anländer till Seydisfjordur från följande hamnar:

Seydisfjordur Smyril Line Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Hirtshals Seydisfjordur - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Hirtshals till Seydisfjordur

Vad kan man besöka och göra i Seydisfjordur?

En av de första sakerna som fångar blicken med Seydisfjordur är dess otroliga läge. Med sina majestätiska berg, imponerande vattenfall och magnifika fjord erbjuder denna lilla stad ett landskap som är halvt urbant, halvt naturligt. Vandringsentusiaster kommer att älska att utforska bergslederna som omger staden. Oavsett om du är en erfaren bergsklättrare eller bara älskar en lugn promenad, erbjuder de omgivande bergen ett brett utbud av rutter.

Som färjehamn är Seydisfjordur också idealiskt beläget för dem som vill utforska andra delar av Island. Du kan till exempel ta färjan till Eskifjordur, en annan pittoresk stad som ligger cirka en timme bort. Det är också möjligt att utforska de östra fjordarna med bil på den berömda Ostkustvägen.

Staden i sig erbjuder också många attraktioner. Stadskärnan är en riktig pärla med sina färgglada hus, kullerstensgator och välkomnande atmosfär. Du kan titta på de små butikerna som säljer lokalt hantverk, besöka Skaftfells konstgalleri eller koppla av på något av stadens kaféer och restauranger.

När det gäller lokala transporter är promenader ett utmärkt sätt att upptäcka Seydisfjordur. De flesta av stadens sevärdheter ligger inom gångavstånd. Men om du föredrar att ta dig runt snabbare eller vill utforska det omgivande området rekommenderas en hyrbil. Vägarna är väl underhållna och bjuder på hisnande vyer.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid