Rekommenderad rutt
Heraklion
Resa direkt till Donousa med färja
Donousa
Se priser
Alternativa rutter
Heraklion
Resa med färja till Amorgos
Amorgos
Resa med färja till Donousa
Donousa
Se priser
Heraklion
Resa med färja till Naxos
Naxos
Resa med färja till Donousa
Donousa
Se priser

Hur tar man sig från Heraklion till Donousa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Heraklion till Donousa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Heraklion till Donousa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Heraklion till Donousa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Heraklion till Donousa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets eller Small Cyclades Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Heraklion Donousa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Heraklion till Donousa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Heraklion till Donousa

Avgångshamn
Heraklion
Grekland
Kreta
Ankomsthamn
Donousa
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
206 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Heraklion och Donousa?

Om du vill resa mellan Heraklion och Donousa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Heraklion Donousa
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Heraklion-Donousa och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Heraklion-Donousa och boka en biljett från ANEK Lines mellan Heraklion och Donousa. Mer information om ANEK Lines

Var avgår färjorna från i Heraklion? Var anländer båtarna i Donousa?

Avgångshamn i Heraklion

ANEK Liness färjor till Donousa avgår från följande hamnar i Heraklion:

Heraklion
Karta

Ankomsthamn i Donousa

ANEK Lines fartyg anländer till Donousa från följande hamnar:

Port of Donousa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Heraklion och Donousa: ANEK Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Färja Heraklion Donousa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Heraklion till Donousa

Vad kan man besöka och göra i Donousa?

En av Donousas främsta attraktioner är dess orörda natur. Ön är full av vandringsleder som gör det möjligt för besökare att utforska dess naturliga skönhet. Kuststigen som leder till Donousas fyr är en populär vandringsled som erbjuder panoramautsikt över Egeiska havet och de omgivande öarna. Naturälskare kan också upptäcka de mystiska grottorna i Fokospilia, en riktig dold skatt.

Donousas charm ligger också i dess pittoreska byar. Huvudbyn Stavros är en idealisk plats för att ta en promenad och upptäcka traditionell kykladisk arkitektur med sina vita hus och smala gator. Besökare kan också njuta av den vänliga atmosfären genom att besöka de lokala tavernorna, där de kan prova traditionella grekiska rätter.

För att ta sig runt på ön rekommenderar vi att man hyr en skoter eller fyrhjuling för att utforska de olika sevärdheterna. Det finns också en lokal busslinje som förbinder öns största byar. De flesta attraktioner och stränder ligger dock inom bekvämt gångavstånd.

När det gäller stränder gör Donousa ingen besviken. Den gyllene sanden och det kristallklara vattnet är ett riktigt paradis för dem som älskar att koppla av och simma. Bland öns mest populära stränder finns Kedros, känd för sin fina sand och sitt grunda vatten, perfekt för familjer. Livadi Beach är också populär för sin avslappnade atmosfär och sitt klara vatten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid