Rostock
Resa direkt till Gedser med färja
Gedser
Se priser

Hur tar man sig från Rostock till Gedser med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rostock till Gedser? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rostock till Gedser är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rostock till Gedser, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rostock till Gedser så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Scandlines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rostock Gedser som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Scandlines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rostock till Gedser behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rostock till Gedser

Avgångshamn
Rostock
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Ankomsthamn
Gedser
Danmark
Avstånd
56 km
Färjerederier
Scandlines
Frekvens av överfarter
11 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rostock Gedser: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rostock till Gedser kan du hitta biljetter från 798 kr för en person om du reser utan bil till 1596 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rostock till Gedser är 1191 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rostock till Gedser är 2 timmar. De långsammaste färjorna tar 2 timmar att nå Gedser, medan de snabbaste båtarna anländer till Gedser på 2 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Rostock kl 04:15. Den sista båten till Gedser avgår från hamnen i Rostock kl 13:30.

Genomsnittspris för en Rostock till Gedser färjeöverfart
1191 kr
Prisintervall för färjor Rostock Gedser (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
798 kr - 1596 kr
Genomsnittlig överfartstid Rostock Gedser
2 timmar
Avgångstid för första färjan till Gedser
04:15
Tid då sista färjan avgår till Gedser
13:30
Ankomsttid för första färjan till Gedser
06:15
Ankomsttid för sista färjan till Gedser
15:30

Vilka bolag trafikerar mellan Rostock och Gedser?

Om du vill resa mellan Rostock och Gedser med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Scandlines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Scandlines Rostock Gedser
Scandlines
Scandlines grundades 1998 och har sitt säte i Danmark. Det erbjuder överfarter mellan Danmark och Tyskland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rostock-Gedser och boka en biljett från Scandlines mellan Rostock och Gedser. Scandlines kör 11 överfarter per dag till Gedser från Rostock och restiden är 1 timmar 50 minuter. Mer information om Scandlines
1 timmar 50 minuter
11 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Rostock? Var anländer båtarna i Gedser?

Avgångshamn i Rostock

Scandliness färjor till Gedser avgår från följande hamnar i Rostock:

Rostack Seehafen
Karta

Ankomsthamn i Gedser

Scandlines fartyg anländer till Gedser från följande hamnar:

Gedser
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Rostock Gedser - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rostock till Gedser

Vad kan man besöka och göra i Gedser?

Gedser är mest känt för sin hamn, som också är den sydligaste punkten i landet. Den första sevärdheten är Gedsers fyr, som erbjuder en panoramautsikt över Östersjön. Du kan också besöka det lokala museet, som presenterar stadens och hamnens historia.

Om du är en naturälskare erbjuder området runt Gedser några fantastiska promenadmöjligheter. Naturparken Gedser Odde är ett riktigt paradis för fågelskådare med sin stora variation av fåglar. De fina sandstränderna är också perfekta för att koppla av och njuta av solen.

Det finns många olika sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Cykling är det mest populära transportmedlet i Gedser, med många cykelvägar som gör att du kan utforska området i din egen takt. Du kan också hyra en bil för att utforska området snabbare.

Om du föredrar kollektivtrafik är staden väl försedd med lokala bussar. Bussnätet ger också enkel tillgång till andra turistområden i närheten av Gedser, till exempel ön Falster och staden Nykøbing.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid