Rekommenderad rutt
Galatas
Resa direkt till Ydra med färja
Ydra
Se priser
Alternativa rutter
Galatas
Resa med färja till Spetses
Spetses
Resa med färja till Ydra
Ydra
Se priser

Hur tar man sig från Galatas till Ydra med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Galatas till Ydra? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Galatas till Ydra är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Galatas till Ydra, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Galatas till Ydra så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways eller Alpha Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Galatas Ydra som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Galatas till Ydra behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Galatas till Ydra

Avgångshamn
Galatas
Grekland
Ankomsthamn
Ydra
Grekland
Avstånd
210 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Galatas och Ydra?

Om du vill resa mellan Galatas och Ydra med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Galatas Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Galatas-Ydra och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Galatas och Ydra. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Galatas? Var anländer båtarna i Ydra?

Avgångshamn i Galatas

Hellenic Seawayss färjor till Ydra avgår från följande hamnar i Galatas:

Port of Galatas
Karta

Ankomsthamn i Ydra

Hellenic Seaways fartyg anländer till Ydra från följande hamnar:

Port of Ydra
Karta
Andra alternativa avgångar från Galatas till Ydra
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Galatas och Ydra: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Färja Galatas Ydra - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Galatas till Ydra

Vad kan man besöka och göra i Ydra?

Det som gör Ydra så speciellt är att det inte finns några bilar eller motorcyklar i staden. Det betyder att besökarna kan njuta av en lugn och vilsam upplevelse utan att störas av trafiken. De enda transportmedel som finns på ön är åsnor och hästdragna vagnar, vilket bidrar till besökets charm.

Under din vistelse i Ydra finns det flera turistattraktioner som du inte får missa. Panagia-klostret, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över staden, är ett måste. Ydras konstmuseum är en annan intressant plats med en samling moderna grekiska konstverk. Gamla stan är en labyrint av kullerstensgator, stenhus och charmiga kyrkor, perfekt för att gå vilse och upptäcka dolda skatter.

För friluftsentusiaster har Ydra också mycket att erbjuda. Du kan hyra en båt och utforska de avskilda vikarna som omger ön, vandra på de pittoreska stigarna som leder till panoramautsikt eller koppla av på en av de fina sandstränderna. Missa inte stranden Vlychos, som bara kan nås till fots eller med båt, och som erbjuder en lugn och oförstörd atmosfär.

När det gäller mat har Ydra många traditionella restauranger där du kan prova autentiska grekiska rätter. Fisk- och skaldjursspecialiteter är särskilt populära här, med rätter som grillad bläckfisk och färska räkor på menyn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid