Spetses
Resa direkt till Ydra med färja
Ydra
Se priser

Hur tar man sig från Spetses till Ydra med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Spetses till Ydra? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Spetses till Ydra är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Spetses till Ydra, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Spetses till Ydra så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways eller Alpha Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Spetses Ydra som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways eller Alpha Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Spetses till Ydra behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Spetses till Ydra

Avgångshamn
Spetses
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Ydra
Grekland
Avstånd
29 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Frekvens av överfarter
5 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Spetses Ydra: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Spetses till Ydra kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 185 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Spetses till Ydra är 185 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Spetses till Ydra är 39 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Ydra, medan de snabbaste båtarna anländer till Ydra på 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Spetses kl 06:10. Den sista båten till Ydra avgår från hamnen i Spetses kl 18:30.

Genomsnittspris för en Spetses till Ydra färjeöverfart
185 kr
Prisintervall för färjor Spetses Ydra (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 185 kr
Genomsnittlig överfartstid Spetses Ydra
39 minuter
Avgångstid för första färjan till Ydra
06:10
Tid då sista färjan avgår till Ydra
18:30
Ankomsttid för första färjan till Ydra
07:10
Ankomsttid för sista färjan till Ydra
19:05

Varför ta en färja från Spetses till Ydra?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Spetses till Ydra vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Ydra. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Spetses till Ydra är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Spetses till Ydra kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Spetses och Ydra när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Spetses kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Ydra flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Spetses och Ydra kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Spetses Ydra-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Ydra. Många fartyg erbjuder dock bagageförvaring för fotgängare. Kontrollera med Hellenic Seaways eller Alpha Lines.

Vilka bolag trafikerar mellan Spetses och Ydra?

Om du vill resa mellan Spetses och Ydra med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways eller Alpha Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Spetses Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Spetses-Ydra och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Spetses och Ydra. Hellenic Seaways kör 5 överfarter per dag till Ydra från Spetses och restiden är 30 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
30 minuter
5 överfarter per dag
Alpha Lines Spetses Ydra
Alpha Lines
Alpha Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Spetses och Ydra. På Vivanoda kan du jämföra priser för Spetses-Ydra och boka en biljett från Alpha Lines mellan Spetses och Ydra. Mer information om Alpha Lines

Var avgår färjorna från i Spetses? Var anländer båtarna i Ydra?

Avgångshamn i Spetses

Hellenic Seaways eller Alpha Liness färjor till Ydra avgår från följande hamnar i Spetses:

Spetses
Karta

Ankomsthamn i Ydra

Alpha Lines eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Ydra från följande hamnar:

Port of Ydra
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Spetses till Ydra tar det minst 30 minuter att täcka de 29 km mellan Spetses och Ydra.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Spetses och Ydra på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways och Alpha Lines). Det finns för närvarande 5 överfarter per dag mellan Spetses och Ydra.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Spetses och Ydra: Hellenic Seaways och Alpha Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Under din överfart mellan Spetses och Ydra reser du 29 km.

För att åka med båt från Spetses till Ydra kan du hitta priser från 185 kr för det lägsta, till 185 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 185 kr.

Den första färjan avgår från Spetses kl 06:10 till Ydra.

Den sista färjan till Ydra avgår vanligtvis från Spetses kl 18:30.

Färja Spetses Ydra - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Spetses till Ydra

Vad kan man besöka och göra i Ydra?

Det som gör Ydra så speciellt är att det inte finns några bilar eller motorcyklar i staden. Det betyder att besökarna kan njuta av en lugn och vilsam upplevelse utan att störas av trafiken. De enda transportmedel som finns på ön är åsnor och hästdragna vagnar, vilket bidrar till besökets charm.

Under din vistelse i Ydra finns det flera turistattraktioner som du inte får missa. Panagia-klostret, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över staden, är ett måste. Ydras konstmuseum är en annan intressant plats med en samling moderna grekiska konstverk. Gamla stan är en labyrint av kullerstensgator, stenhus och charmiga kyrkor, perfekt för att gå vilse och upptäcka dolda skatter.

För friluftsentusiaster har Ydra också mycket att erbjuda. Du kan hyra en båt och utforska de avskilda vikarna som omger ön, vandra på de pittoreska stigarna som leder till panoramautsikt eller koppla av på en av de fina sandstränderna. Missa inte stranden Vlychos, som bara kan nås till fots eller med båt, och som erbjuder en lugn och oförstörd atmosfär.

När det gäller mat har Ydra många traditionella restauranger där du kan prova autentiska grekiska rätter. Fisk- och skaldjursspecialiteter är särskilt populära här, med rätter som grillad bläckfisk och färska räkor på menyn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid