Resa med båt från Funchal till Kanarieöarna

Att resa med färja från Funchal till Kanarieöarna är ett utmärkt val! Funchal Kanarieöarna-färjor körs av 1 rederier (Empresa de Navegação Madeirense) som trafikerar hamnarna i Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas De Gran Canaria och Funchal.

För att vara säker på att hitta en billig Funchal Kanarieöarna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Empresa de Navegação Madeirense.

Färja Funchal Kanarieöarna i siffror

Länder
Portugal
Spanien
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Funchal Kanarieöarna färjerutter

Letar du efter en Funchal till Kanarieöarna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Funchal och Kanarieöarna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Empresa de Navegação Madeirense erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Funchal, Las Palmas De Gran Canaria eller Santa Cruz de Tenerife använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Funchal Kanarieöarna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Empresa de Navegação Madeirense. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Funchal och Kanarieöarna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Funchal Kanarieöarna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Funchal till Kanarieöarna

Kanarieöarna: Ankomst med färja från Funchal och utforskning av regionen

Det finns flera hamnar i Spanien från vilka du kan gå ombord på en färja till Kanarieöarna, bland annat Cádiz, Huelva, Almería och Malaga. Du kan också ta en färja från Portugal eller Marocko. Restiden varierar beroende på destinationen, men i allmänhet tar det mellan 24 och 48 timmar att nå Kanarieöarna från det spanska fastlandet.

Ett av de viktigaste färjerederierna som är verksamma i denna region är Naviera Armas. Det erbjuder förbindelser till alla öar i skärgården, utom La Graciosa. Fred Olsen Express är ett annat färjerederi som trafikerar flera öar i skärgården. Båda bolagen erbjuder regelbunden trafik under hela året.

Kanarieöarna: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till Kanarieöarna är i allmänhet från november till april. Under vintermånaderna är temperaturerna milda, med toppar på 23-25 grader Celsius, perfekt för promenader längs de gyllene sandstränderna eller för att utforska ögruppens spektakulära vulkaniska landskap. Det regnar också mindre på vintern, vilket innebär att du kan njuta av fler soliga dagar.

Den sämsta tiden att besöka Kanarieöarna är däremot på sommaren, från juli till september. Temperaturerna kan nå 30 till 35 grader Celsius, vilket kan göra utomhusaktiviteter obekväma, särskilt om du inte är van vid värmen. Det är också den mest hektiska tiden på året för turister, med överfulla stränder och högre priser.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None