Rekommenderad rutt
Funchal
Resa direkt till Las Palmas De Gran Canaria med flyg, färja
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser
Alternativa rutter
Funchal
Resa med färja till Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser

Hur tar man sig från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Empresa de Navegação Madeirense, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Funchal Las Palmas De Gran Canaria som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Empresa de Navegação Madeirense-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria

Avgångshamn
Funchal
Portugal
Madeira
Ankomsthamn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
520 km
Färjerederier
Empresa de Navegação Madeirense, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Funchal och Las Palmas De Gran Canaria?

Om du vill resa mellan Funchal och Las Palmas De Gran Canaria med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Empresa de Navegação Madeirense som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Empresa de Navegação Madeirense Funchal Las Palmas De Gran Canaria
Empresa de Navegação Madeirense
Empresa de Navegação Madeirense bedriver färjetrafik till Portugal och Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Funchal och Las Palmas De Gran Canaria. På Vivanoda kan du jämföra priser för Funchal-Las Palmas De Gran Canaria och boka en biljett från Empresa de Navegação Madeirense mellan Funchal och Las Palmas De Gran Canaria. Mer information om Empresa de Navegação Madeirense

Var avgår färjorna från i Funchal? Var anländer båtarna i Las Palmas De Gran Canaria?

Avgångshamn i Funchal

Empresa de Navegação Madeirenses färjor till Las Palmas De Gran Canaria avgår från följande hamnar i Funchal:

Funchal
Karta

Ankomsthamn i Las Palmas De Gran Canaria

Empresa de Navegação Madeirense fartyg anländer till Las Palmas De Gran Canaria från följande hamnar:

la Luz
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Funchal och Las Palmas De Gran Canaria: Empresa de Navegação Madeirense.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Empresa de Navegação Madeirense, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Färja Funchal Las Palmas De Gran Canaria - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Funchal till Las Palmas De Gran Canaria

Vad kan man besöka och göra i Las Palmas De Gran Canaria?

En av stadens mest enastående sevärdheter är stranden Las Canteras. Den anses vara en av de vackraste stadsstränderna i Europa och sträcker sig flera kilometer längs kusten. Med sin gyllene sand och kristallklara vatten är det den perfekta platsen att koppla av, simma och njuta av vattensporter som surfing och dykning.

Stadens historiska centrum, känt som Vegueta, är en annan stor attraktion. Kullerstensgator, färgglada byggnader och pittoreska torg utstrålar en autentisk atmosfär som genomsyras av historia. Missa inte ett besök i Santa Ana-katedralen, ett magnifikt exempel på gotisk arkitektur.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i staden. Kollektivtrafiknätet är väl utbyggt med regelbundna bussförbindelser till alla delar av staden. Det finns också en modern spårvagn, vilket gör det enkelt att ta sig runt så långt som till Las Canteras-stranden. För mer frihet kan du hyra en bil.

Gastronomi är en annan av Las Palmas De Gran Canarias starka sidor. Färsk fisk och skaldjur är en specialitet i regionen, och det finns gott om restauranger där du kan prova läckra fisk- och skaldjursrätter. Och glöm inte att prova de berömda "papas arrugadas", skrynkliga potatisar som serveras med typiska såser från ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid