Resa med båt från Flamanville till Kanalöarna

Att resa med färja från Flamanville till Kanalöarna är ett utmärkt val! Flamanville Kanalöarna-färjor körs av 1 rederier (Manche Îles Express) som trafikerar hamnarna i Alderney, Guernsey, Jersey och Flamanville.

För att vara säker på att hitta en billig Flamanville Kanalöarna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Manche Îles Express.

Färja Flamanville Kanalöarna i siffror

Länder
Frankrike
Storbritannien
Antal överfarter
7 överfarter i veckan
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
3
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Flamanville Kanalöarna färjerutter

Letar du efter en Flamanville till Kanalöarna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Flamanville och Kanalöarna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Manche Îles Express erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Flamanville, Jersey, Guernsey eller Alderney använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Flamanville Kanalöarna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Manche Îles Express. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 3 färjerutter mellan Flamanville och Kanalöarna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Flamanville Kanalöarna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Flamanville till Kanalöarna

Kanalöarna: Ankomst med färja från Flamanville och utforskning av regionen

Avgångshamnar
Det finns flera avgångshamnar till Kanalöarna. Hamnen i St Malo i Bretagne, hamnen i Granville i Normandie och hamnen i Carteret är alla populära alternativ. Du kan också ta en färja från hamnen i Diélette, en timmes bilresa från Cherbourg.

Färjerederier
Det finns flera färjerederier som erbjuder överfarter till Kanalöarna. Condor Ferries är det största färjerederiet med täta överfarter till Jersey och Guernsey från St Malo och Granville. Manche Îles Express erbjuder också regelbunden trafik till öarna från Granville och Carteret. Båda bolagen erbjuder snabba färjeöverfarter, med en genomsnittlig tid på 1-2 timmar.

Kanalöarna: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Kanalöarna är på sommaren, från juni till augusti. Medeltemperaturen ligger mellan 17 och 22 grader Celsius, perfekt för att njuta av stränderna och utomhusaktiviteter. Dagarna är långa och det finns gott om tid att utforska de charmiga byarna, kustvägarna och de historiska platserna.

Våren, från april till maj, är också behaglig, med svalare temperaturer på mellan 12 och 16 grader Celsius. Landsbygden pryds av färgglada blommor och naturen står i full blom. Vandrings- och cykelentusiaster kommer att älska den här tiden på året, då de kan utforska de många stigarna på öarna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None