Flamanville
Resa direkt till Guernsey med färja
Guernsey
Se priser

Hur tar man sig från Flamanville till Guernsey med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Flamanville till Guernsey? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Flamanville till Guernsey är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Flamanville till Guernsey, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Flamanville till Guernsey så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Manche Îles Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Flamanville Guernsey som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Manche Îles Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Flamanville till Guernsey behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Flamanville till Guernsey

Avgångshamn
Flamanville
Frankrike
Normandie
Ankomsthamn
Guernsey
Storbritannien
Kanalöarna
Avstånd
52 km
Färjerederier
Manche Îles Express
Frekvens av överfarter
5 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Flamanville Guernsey: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Flamanville till Guernsey kan du hitta biljetter från 254 kr för en person om du reser utan bil till 509 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Flamanville till Guernsey är 416 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Flamanville till Guernsey är 1 timmar 20 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 20 minuter att nå Guernsey, medan de snabbaste båtarna anländer till Guernsey på 1 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Flamanville kl 09:00. Den sista båten till Guernsey avgår från hamnen i Flamanville kl 20:50.

Genomsnittspris för en Flamanville till Guernsey färjeöverfart
416 kr
Prisintervall för färjor Flamanville Guernsey (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
254 kr - 509 kr
Genomsnittlig överfartstid Flamanville Guernsey
1 timmar 20 minuter
Avgångstid för första färjan till Guernsey
09:00
Tid då sista färjan avgår till Guernsey
20:50
Ankomsttid för första färjan till Guernsey
09:20
Ankomsttid för sista färjan till Guernsey
21:10

Vilka bolag trafikerar mellan Flamanville och Guernsey?

Om du vill resa mellan Flamanville och Guernsey med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Manche Îles Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Manche Îles Express Flamanville Guernsey
Manche Îles Express
Det normandiska rederiet Manche Iles Express, som bildades 2005 tack vare stöd från Conseil Général de la Manche, erbjuder regelbunden trafik mellan Flamanville och Guernsey och mer allmänt mellan Cotentin och Kanalöarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Flamanville-Guernsey och boka en biljett från Manche Îles Express mellan Flamanville och Guernsey. Manche Îles Express kör 5 överfarter i veckan till Guernsey från Flamanville och restiden är 1 timmar 10 minuter. Mer information om Manche Îles Express
1 timmar 10 minuter
5 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Flamanville? Var anländer båtarna i Guernsey?

Avgångshamn i Flamanville

Manche Îles Expresss färjor till Guernsey avgår från följande hamnar i Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Karta

Ankomsthamn i Guernsey

Manche Îles Express fartyg anländer till Guernsey från följande hamnar:

Saint Peter Guernsey Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Flamanville Guernsey - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Flamanville till Guernsey

Vad kan man besöka och göra i Guernsey?

En av Guernseys mest kända sevärdheter är utan tvekan Château Cornet. Det befästa slottet ligger på en klippig udde och byggdes på 1200-talet och erbjuder en hisnande utsikt över havet och den omgivande landsbygden. Här finns också flera museer som berättar öns historia, från dess militära försvar till den viktorianska eran.

Guernsey är också känt för sina bunkrar från andra världskriget, som har omvandlats till museer. Du kan utforska dessa underjordiska tunnlar och upptäcka Guernseys strategiska roll under kriget.

Förutom sitt historiska arv är Guernsey känt för sina gyllene sandstränder. Fermain Bay är en av de mest populära, med sitt kristallklara vatten och idylliska läge. Vattensportentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med möjligheter till segling, kajakpaddling och paddle boarding.

För att ta sig runt på ön finns det flera olika transportmedel. Det väl utbyggda bussnätet gör det lätt att nå de olika delarna av ön. För dem som föredrar ett mer flexibelt alternativ är cykeluthyrning ett utmärkt alternativ. Guernsey är en liten ö, vilket gör den perfekt att utforska med cykel. Dessutom finns det många vandringsleder som korsar ön och erbjuder hisnande vyer över kusten och klipporna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid