Rekommenderad rutt
Denia
Resa direkt till San Antonio de Portmany med färja
San Antonio de Portmany
Se priser
Alternativa rutter
Denia
Resa med färja till Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Resa med färja till San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Se priser
Denia
Resa med buss, samåkning till Valencia
Valencia
Resa med färja till San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Se priser

Hur tar man sig från Denia till San Antonio de Portmany med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Denia till San Antonio de Portmany? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Denia till San Antonio de Portmany är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Denia till San Antonio de Portmany, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Denia till San Antonio de Portmany så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Baleària. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Denia San Antonio de Portmany som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Denia till San Antonio de Portmany behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Denia till San Antonio de Portmany

Avgångshamn
Denia
Spanien
Valencianska gemenskapen
Ankomsthamn
San Antonio de Portmany
Spanien
Balearerna
Avstånd
105 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària
Frekvens av överfarter
13 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Denia och San Antonio de Portmany?

Om du vill resa mellan Denia och San Antonio de Portmany med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària Denia San Antonio de Portmany
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Denia-San Antonio de Portmany och boka en biljett från Baleària mellan Denia och San Antonio de Portmany. Baleària kör 13 överfarter i veckan till San Antonio de Portmany från Denia och restiden är 2 timmar. Mer information om Baleària
2 timmar
13 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Denia? Var anländer båtarna i San Antonio de Portmany?

Avgångshamn i Denia

Baleàrias färjor till San Antonio de Portmany avgår från följande hamnar i Denia:

Dénia
Karta

Ankomsthamn i San Antonio de Portmany

Baleària fartyg anländer till San Antonio de Portmany från följande hamnar:

Ibiza San Antonio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Denia till San Antonio de Portmany tar det minst 2 timmar att täcka de 105 km mellan Denia och San Antonio de Portmany.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Denia och San Antonio de Portmany på vintern) och färjerederiet (Baleària). Det finns för närvarande 13 överfarter i veckan mellan Denia och San Antonio de Portmany.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Denia och San Antonio de Portmany: Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària.

Färja Denia San Antonio de Portmany - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Denia till San Antonio de Portmany

Vad kan man besöka och göra i San Antonio de Portmany?

En av stadens främsta attraktioner är den berömda solnedgången i San Antonio. Varje kväll strömmar mängder av turister till Café del Mar, Café Mambo och andra barer längs strandpromenaden för att titta på det magnifika skådespelet. Det är ett magiskt ögonblick som du inte får missa under ditt besök.

Förutom solnedgången har San Antonio också några vackra stränder där du kan koppla av och njuta av solen. Bland de mest populära är Cala Salada-stranden, känd för sitt kristallklara vatten och fina sand, och Cala Bassa-stranden, känd för sitt turkosa vatten och vattensportaktiviteter.

Om du vill utforska området runt San Antonio kan du hyra en bil eller använda det lokala bussnätet. Härifrån kan du upptäcka platser som den muromgärdade staden Ibiza, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med sin vackra gamla stadskärna och sitt livliga nattliv. Man kan också åka inåt landet och upptäcka den vackra landsbygden, pittoreska byar och grönskande landskap.

För den som gillar att festa är San Antonio känt för sina klubbar och sitt livliga nattliv. Klubbar som Ocean Beach Club, Es Paradis och den berömda Pacha lockar gäster från hela världen. Strandpromenadens barer och nattklubbar erbjuder också en mängd olika alternativ som passar alla musiksmaker.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid