Rekommenderad rutt
Denia
Resa direkt till Palma (Mallorca) med färja
Palma (Mallorca)
Se priser
Alternativa rutter
Denia
Resa med färja till Ibiza
Ibiza
Resa med färja, flyg till Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Se priser

Hur tar man sig från Denia till Palma (Mallorca) med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Denia till Palma (Mallorca)? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Denia till Palma (Mallorca) är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Denia till Palma (Mallorca), så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Denia till Palma (Mallorca) så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Denia Palma (Mallorca) som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Denia till Palma (Mallorca) behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Denia till Palma (Mallorca)

Avgångshamn
Denia
Spanien
Valencianska gemenskapen
Ankomsthamn
Palma (Mallorca)
Spanien
Balearerna
Avstånd
234 km
Färjerederier
Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
5 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Denia Palma (Mallorca): Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Denia till Palma (Mallorca) kan du hitta biljetter från 694 kr för en person om du reser utan bil till 4545 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Denia till Palma (Mallorca) är 1920 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Denia till Palma (Mallorca) är 5 timmar 38 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 30 minuter att nå Palma (Mallorca), medan de snabbaste båtarna anländer till Palma (Mallorca) på 5 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Denia kl 07:30. Den sista båten till Palma (Mallorca) avgår från hamnen i Denia kl 17:00.

Genomsnittspris för en Denia till Palma (Mallorca) färjeöverfart
1920 kr
Prisintervall för färjor Denia Palma (Mallorca) (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
694 kr - 4545 kr
Genomsnittlig överfartstid Denia Palma (Mallorca)
5 timmar 38 minuter
Avgångstid för första färjan till Palma (Mallorca)
07:30
Tid då sista färjan avgår till Palma (Mallorca)
17:00
Ankomsttid för första färjan till Palma (Mallorca)
15:00
Ankomsttid för sista färjan till Palma (Mallorca)
22:15

Vilka bolag trafikerar mellan Denia och Palma (Mallorca)?

Om du vill resa mellan Denia och Palma (Mallorca) med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària Denia Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Denia-Palma (Mallorca) och boka en biljett från Baleària mellan Denia och Palma (Mallorca). Baleària kör 2 överfarter per dag till Palma (Mallorca) från Denia och restiden är 5 timmar. Mer information om Baleària
5 timmar
2 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Denia? Var anländer båtarna i Palma (Mallorca)?

Avgångshamn i Denia

Baleàrias färjor till Palma (Mallorca) avgår från följande hamnar i Denia:

Dénia
Karta

Ankomsthamn i Palma (Mallorca)

Baleària fartyg anländer till Palma (Mallorca) från följande hamnar:

Palma de Mallorca
Karta

Om du precis har anlänt till Palma de Mallorca med färja har vi samlat all information du behöver för att ta dig till olika delar av staden.

Ta dig till den intermodala stationen - Estacio Intermodal

Om du vill ta dig till Palma de Mallorca station finns det flera alternativ. Det bekvämaste sättet är att använda kollektivtrafiken. Du kan ta buss nummer 1 eller 4 från hållplatsen nära färjeterminalen. Resan till stationen tar ca 15 minuter och kostar ca 2 €.

Ett annat alternativ är att ta en taxi. Priserna varierar beroende på avstånd och tid på dygnet, men det genomsnittliga priset till stationen är ca 15 euro.

Om du föredrar att köra bil har stationen en parkeringsplats där du kan lämna din bil. Parkeringsavgifterna varierar beroende på hur länge du stannar, men dagspriset börjar på 10 euro.

Palma flygplats

Om du behöver ta dig till flygplatsen från färjan kan du också välja mellan ett antal transportalternativ. För en kostnadseffektiv lösning rekommenderas kollektivtrafik. Buss nummer A1 tar dig direkt till flygplatsen från tågstationen på ca 35 minuter. Biljetten kostar ca 5 €.

Om du föredrar en snabbare och bekvämare resa kan du ta en taxi. Resan från färjan till flygplatsen tar i genomsnitt 20 minuter och kostar ca 25 €.

Om du har egen bil följer du bara skyltarna från hamnen till flygplatsen. Det finns en parkeringsplats på flygplatsen, kostnaden varierar beroende på hur lång resan är, men dagspriset börjar på 12 €.

Stadens centrum

Det finns flera sätt att ta sig till stadens centrum från färjan. Det mest praktiska sättet är att använda kollektivtrafiken. Buss nummer 1 tar dig till stadens centrum på ca 20 minuter. Biljetten kostar ca 2 €.

Ett annat alternativ är att ta en taxi. Resan till stadens centrum tar i genomsnitt 15 minuter och kostar ca 10 €.

Om du vill använda egen bil är det viktigt att notera att trafiken i centrum kan vara tät, särskilt under rusningstid. Det finns dock flera parkeringsplatser i närheten av centrum, med priser som varierar beroende på tid och plats.

Andra alternativa avgångar från Denia till Palma (Mallorca)
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Denia till Palma (Mallorca) tar det minst 5 timmar att täcka de 234 km mellan Denia och Palma (Mallorca).

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Denia och Palma (Mallorca) på vintern) och färjerederiet (Baleària). Det finns för närvarande 2 överfarter per dag mellan Denia och Palma (Mallorca).

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Denia och Palma (Mallorca): Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

För att åka med båt från Denia till Palma (Mallorca) kan du hitta priser från 694 kr för det lägsta, till 4545 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1920 kr.

Den första färjan avgår från Denia kl 07:30 till Palma (Mallorca).

Den sista färjan till Palma (Mallorca) avgår vanligtvis från Denia kl 17:00.

Färja Denia Palma (Mallorca) - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Denia till Palma (Mallorca)

Vad kan man besöka och göra i Palma (Mallorca)?

För att ta dig runt i Palma de Mallorca kan du hyra en bil eller använda kollektivtrafiken, inklusive bussar och tåg. Taxibilar finns också tillgängliga, även om de kan vara dyrare. Det bästa sättet att utforska staden är dock att gå till fots, eftersom du då kan upptäcka alla små gömda gator och torg.

Utanför staden ska du se till att besöka Mallorcas många stränder, inklusive de berömda Cala Millor och Cala d'Or. De närliggande bergen Sierra de Tramuntana är också en populär vandringsort med fantastisk utsikt över Medelhavet.

Palma de Mallorca är därför ett populärt turistmål för sina historiska platser, stränder och vackra landskap. Det rekommenderas att du tar dig tid att utforska staden till fots och njuta av de många sevärdheter och aktiviteter som erbjuds i denna vackra stad.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid