Rekommenderad rutt
Cesenatico
Resa direkt till Rovinj med buss, färja
Rovinj
Se priser
Alternativa rutter
Cesenatico
Resa med buss, samåkning till Venedig
Venedig
Resa med färja, buss, samåkning till Rovinj
Rovinj
Se priser

Hur tar man sig från Cesenatico till Rovinj med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cesenatico till Rovinj? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cesenatico till Rovinj är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cesenatico till Rovinj, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cesenatico till Rovinj så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises eller Emilia Romagna Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cesenatico Rovinj som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Emilia Romagna Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cesenatico till Rovinj behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cesenatico till Rovinj

Avgångshamn
Cesenatico
Italien
Emilia-Romagna
Ankomsthamn
Rovinj
Kroatien
Istrien
Avstånd
138 km
Färjerederier
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Emilia Romagna Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Cesenatico och Rovinj?

Om du vill resa mellan Cesenatico och Rovinj med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Emilia Romagna Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Emilia Romagna Lines Cesenatico Rovinj
Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines är ett färjerederi med säte i Italien som erbjuder överfarter till olika destinationer i Italien och Kroatien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cesenatico-Rovinj och boka en biljett från Emilia Romagna Lines mellan Cesenatico och Rovinj. Mer information om Emilia Romagna Lines

Var avgår färjorna från i Cesenatico? Var anländer båtarna i Rovinj?

Avgångshamn i Cesenatico

Emilia Romagna Liness färjor till Rovinj avgår från följande hamnar i Cesenatico:

Cesenatico
Karta

Ankomsthamn i Rovinj

Emilia Romagna Lines fartyg anländer till Rovinj från följande hamnar:

Rovinj
Karta
Andra alternativa avgångar från Cesenatico till Rovinj
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Cesenatico och Rovinj: Emilia Romagna Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Emilia Romagna Lines.

Färja Cesenatico Rovinj - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cesenatico till Rovinj

Vad kan man besöka och göra i Rovinj?

Det som gör Rovinj unikt är den medeltida gamla stadsdelen som ligger på en smal halvö. De smala, slingrande kullerstensgatorna, kantade av färgglada hus med fönsterluckor av trä, skapar en romantisk och autentisk atmosfär. Strosa genom de smala gatorna, upptäck lugna torg och beundra panoramautsikten från den gamla stadsmuren.

En av Rovinjs huvudattraktioner är S:ta Eufemias katedral, som dominerar staden från sitt majestätiska torn. Katedralen är från 1700-talet och rymmer relikerna från Rovinjs skyddshelgon. Från toppen av tornet har man en fantastisk utsikt över staden och de omgivande öarna.

Det bästa sättet att ta sig runt i Rovinj är till fots. Stadens kompakta storlek gör det lätt att ta sig runt och dra full nytta av dess charm. Men om du vill utforska det omgivande området kan du hyra en cykel eller ta en taxi. Vattentaxi är också mycket populärt för resor till närliggande öar, som Red Island eller Saint-Cathérine Island.

Rovinj är också känt för sina pittoreska stränder. Vissa ligger i själva staden, som stranden Lone Bay, medan andra är tillgängliga med båt, som stranden Katarina. Med sitt kristallklara vatten och doftande tallskogar erbjuder Rovinj besökare en idyllisk miljö där man kan koppla av och simma.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid