Rekommenderad rutt
Cádiz
Resa direkt till Santa Cruz de La Palma med färja
Santa Cruz de La Palma
Se priser
Alternativa rutter
Cádiz
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Resa med flyg, färja till Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Se priser

Hur tar man sig från Cádiz till Santa Cruz de La Palma med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cádiz till Santa Cruz de La Palma? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cádiz till Santa Cruz de La Palma, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cádiz Santa Cruz de La Palma som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cádiz till Santa Cruz de La Palma behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cádiz till Santa Cruz de La Palma

Avgångshamn
Cádiz
Spanien
andalusien
Ankomsthamn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
1382 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
64 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Cádiz Santa Cruz de La Palma: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma kan du hitta biljetter från 2035 kr för en person om du reser utan bil till 6603 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Cádiz till Santa Cruz de La Palma är 4233 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Cádiz till Santa Cruz de La Palma är 33 timmar. De långsammaste färjorna tar 33 timmar att nå Santa Cruz de La Palma, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz de La Palma på 33 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Cádiz kl 14:00.

Genomsnittspris för en Cádiz till Santa Cruz de La Palma färjeöverfart
4233 kr
Prisintervall för färjor Cádiz Santa Cruz de La Palma (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
2035 kr - 6603 kr
Genomsnittlig överfartstid Cádiz Santa Cruz de La Palma
33 timmar
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz de La Palma
14:00
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz de La Palma
22:00

Varför ta en färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Cruz de La Palma. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Cádiz till Santa Cruz de La Palma, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Cádiz-Santa Cruz de La Palma, från ombordstigning i hamnen i Cádiz till avstigning i Santa Cruz de La Palma, står kvalificerad och leende personal från Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Cádiz-Santa Cruz de La Palma kan du gå ut på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Santa Cruz de La Palma full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma?

Om du vill resa mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Cádiz Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cádiz-Santa Cruz de La Palma och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Santa Cruz de La Palma från Cádiz och restiden är 64 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
64 timmar
1 överfarter i veckan
Naviera Armas Cádiz Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cádiz-Santa Cruz de La Palma och boka en biljett från Naviera Armas mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma. Mer information om Naviera Armas

Var avgår färjorna från i Cádiz? Var anländer båtarna i Santa Cruz de La Palma?

Avgångshamn i Cádiz

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armass färjor till Santa Cruz de La Palma avgår från följande hamnar i Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Santa Cruz de La Palma från följande hamnar:

Santa Cruz de La Palma
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Cádiz till Santa Cruz de La Palma tar det minst 64 timmar att täcka de 1382 km mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma: Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Cádiz och Santa Cruz de La Palma reser du 1382 km.

För att åka med båt från Cádiz till Santa Cruz de La Palma kan du hitta priser från 2035 kr för det lägsta, till 6603 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 4233 kr.

Den första färjan avgår från Cádiz kl 14:00 till Santa Cruz de La Palma.

Färja Cádiz Santa Cruz de La Palma - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cádiz till Santa Cruz de La Palma

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz de La Palma?

En av de mest anmärkningsvärda sevärdheterna i Santa Cruz de La Palma är den välbevarade historiska stadskärnan med sina färgglada hus med träbalkonger, smala kullerstensgator och charmiga torg. Calle O'Daly, stadens huvudgata, är full av butiker, kaféer och restauranger som erbjuder besökarna en unik gastronomisk upplevelse.

Ett måste är Casa Salazar, ett palats från 1500-talet som nu inrymmer La Palmas etnografiska museum. Här kan du upptäcka öns fascinerande historia, kulturarv och biologiska mångfald.

För att utforska staden och dess omgivningar finns det en mängd olika transportalternativ. Du kan hyra en bil för större flexibilitet, men varnas för att de branta, smala gatorna kan vara svåra att navigera. Alternativt kan man ta de lokala bussarna, som går regelbundet runt i staden och till andra destinationer på ön.

Ett annat intressant alternativ är att ta sig runt till fots eller med cykel. Santa Cruz de La Palma är en liten stad som lätt kan utforskas till fots, och när du går runt kan du verkligen uppskatta arkitekturen och den pittoreska atmosfären i staden. Man kan också hyra cyklar för att utforska det omgivande området, inklusive strandpromenaden och strandpromenaden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid