Las Palmas De Gran Canaria
Resa direkt till Santa Cruz de La Palma med flyg, färja
Santa Cruz de La Palma
Se priser

Hur tar man sig från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma

Avgångshamn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
237 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
19 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma kan du hitta biljetter från 1145 kr för en person om du reser utan bil till 2590 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma är 1862 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma är 9 timmar 55 minuter. De långsammaste färjorna tar 11 timmar 45 minuter att nå Santa Cruz de La Palma, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz de La Palma på 7 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Las Palmas De Gran Canaria kl 06:00. Den sista båten till Santa Cruz de La Palma avgår från hamnen i Las Palmas De Gran Canaria kl 16:30.

Genomsnittspris för en Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma färjeöverfart
1862 kr
Prisintervall för färjor Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1145 kr - 2590 kr
Genomsnittlig överfartstid Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma
9 timmar 55 minuter
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz de La Palma
06:00
Tid då sista färjan avgår till Santa Cruz de La Palma
16:30
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz de La Palma
14:45
Ankomsttid för sista färjan till Santa Cruz de La Palma
23:30

Varför ta en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Cruz de La Palma. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-färja får du en smidig start från Las Palmas De Gran Canaria och seglar i mindre än 40 km/h till Santa Cruz de La Palma. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med tycker att din överfart Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma är lite för kort!
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma ombord på Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. En helt annan upplevelse än att flyga!
Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeresan Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Santa Cruz de La Palma utan stress och helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma?

Om du vill resa mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma och boka en biljett från Naviera Armas mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma. Mer information om Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Santa Cruz de La Palma från Las Palmas De Gran Canaria och restiden är 19 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
19 timmar
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Las Palmas De Gran Canaria? Var anländer båtarna i Santa Cruz de La Palma?

Avgångshamn i Las Palmas De Gran Canaria

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterráneas färjor till Santa Cruz de La Palma avgår från följande hamnar i Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz de La Palma

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas fartyg anländer till Santa Cruz de La Palma från följande hamnar:

Santa Cruz de La Palma
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma tar det minst 19 timmar att täcka de 237 km mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas och Acciona Trasmediterránea). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma: Naviera Armas och Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Las Palmas De Gran Canaria och Santa Cruz de La Palma reser du 237 km.

För att åka med båt från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma kan du hitta priser från 1145 kr för det lägsta, till 2590 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1862 kr.

Den första färjan avgår från Las Palmas De Gran Canaria kl 06:00 till Santa Cruz de La Palma.

Den sista färjan till Santa Cruz de La Palma avgår vanligtvis från Las Palmas De Gran Canaria kl 16:30.

Färja Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Las Palmas De Gran Canaria till Santa Cruz de La Palma

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz de La Palma?

En av de mest anmärkningsvärda sevärdheterna i Santa Cruz de La Palma är den välbevarade historiska stadskärnan med sina färgglada hus med träbalkonger, smala kullerstensgator och charmiga torg. Calle O'Daly, stadens huvudgata, är full av butiker, kaféer och restauranger som erbjuder besökarna en unik gastronomisk upplevelse.

Ett måste är Casa Salazar, ett palats från 1500-talet som nu inrymmer La Palmas etnografiska museum. Här kan du upptäcka öns fascinerande historia, kulturarv och biologiska mångfald.

För att utforska staden och dess omgivningar finns det en mängd olika transportalternativ. Du kan hyra en bil för större flexibilitet, men varnas för att de branta, smala gatorna kan vara svåra att navigera. Alternativt kan man ta de lokala bussarna, som går regelbundet runt i staden och till andra destinationer på ön.

Ett annat intressant alternativ är att ta sig runt till fots eller med cykel. Santa Cruz de La Palma är en liten stad som lätt kan utforskas till fots, och när du går runt kan du verkligen uppskatta arkitekturen och den pittoreska atmosfären i staden. Man kan också hyra cyklar för att utforska det omgivande området, inklusive strandpromenaden och strandpromenaden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid