Rekommenderad rutt
Brindisi
Resa direkt till Igoumenitsa med färja
Igoumenitsa
Se priser
Alternativa rutter
Brindisi
Resa med färja till Korfu
Korfu
Resa med färja till Igoumenitsa
Igoumenitsa
Se priser

Hur tar man sig från Brindisi till Igoumenitsa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Brindisi till Igoumenitsa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Brindisi till Igoumenitsa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Brindisi till Igoumenitsa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Brindisi till Igoumenitsa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines eller European Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Brindisi Igoumenitsa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Brindisi till Igoumenitsa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Brindisi till Igoumenitsa

Avgångshamn
Brindisi
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Igoumenitsa
Grekland
Epirus
Avstånd
234 km
Färjerederier
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
7 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Brindisi Igoumenitsa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Brindisi till Igoumenitsa kan du hitta biljetter från 694 kr för en person om du reser utan bil till 3585 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Brindisi till Igoumenitsa är 1619 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Brindisi till Igoumenitsa är 7 timmar 32 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar att nå Igoumenitsa, medan de snabbaste båtarna anländer till Igoumenitsa på 7 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Brindisi kl 13:00. Den sista båten till Igoumenitsa avgår från hamnen i Brindisi kl 22:00.

Genomsnittspris för en Brindisi till Igoumenitsa färjeöverfart
1619 kr
Prisintervall för färjor Brindisi Igoumenitsa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
694 kr - 3585 kr
Genomsnittlig överfartstid Brindisi Igoumenitsa
7 timmar 32 minuter
Avgångstid för första färjan till Igoumenitsa
13:00
Tid då sista färjan avgår till Igoumenitsa
22:00
Ankomsttid för första färjan till Igoumenitsa
06:00
Ankomsttid för sista färjan till Igoumenitsa
22:00

Varför ta en färja från Brindisi till Igoumenitsa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Brindisi till Igoumenitsa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Igoumenitsa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Brindisi till Igoumenitsa är ett idealiskt sätt att resa.

Färjor är idealiska för familjer!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Brindisi och Igoumenitsa med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Brindisi kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Brindisi och Igoumenitsa kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Brindisi-Igoumenitsa i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Igoumenitsa för att gå av båten.
Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Lines-färja får du en smidig start från Brindisi och seglar i mindre än 40 km/h till Igoumenitsa. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med tycker att din överfart Brindisi-Igoumenitsa är lite för kort!

Vilka bolag trafikerar mellan Brindisi och Igoumenitsa?

Om du vill resa mellan Brindisi och Igoumenitsa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Agoudimos Lines Brindisi Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines är ett färjerederi med säte i Patras, Grekland. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Grekland och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Igoumenitsa och boka en biljett från Agoudimos Lines mellan Brindisi och Igoumenitsa. Mer information om Agoudimos Lines
European Seaways Brindisi Igoumenitsa
European Seaways
European Seaways är ett färjerederi baserat i Europa som erbjuder överfarter till olika länder och regioner. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Igoumenitsa och boka en biljett från European Seaways mellan Brindisi och Igoumenitsa. European Seaways kör 6 överfarter i veckan till Igoumenitsa från Brindisi och restiden är 10 timmar. Mer information om European Seaways
10 timmar
6 överfarter i veckan
A-Ships Management Brindisi Igoumenitsa
A-Ships Management
A-Ships Management bedriver färjetrafik till Italien och Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Brindisi och Igoumenitsa. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Igoumenitsa och boka en biljett från A-Ships Management mellan Brindisi och Igoumenitsa. Mer information om A-Ships Management
Grimaldi Lines Brindisi Igoumenitsa
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines grundades 1947 och har sitt säte i Neapel, Italien. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Europa och Nordafrika. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Igoumenitsa och boka en biljett från Grimaldi Lines mellan Brindisi och Igoumenitsa. Grimaldi Lines kör 11 överfarter i veckan till Igoumenitsa från Brindisi och restiden är 7 timmar 30 minuter. Mer information om Grimaldi Lines
7 timmar 30 minuter
11 överfarter i veckan
Egnatia Seaways Brindisi Igoumenitsa
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways är ett färjerederi i Grekland som erbjuder överfarter över Egeiska havet mellan Grekland och Turkiet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Igoumenitsa och boka en biljett från Egnatia Seaways mellan Brindisi och Igoumenitsa. Mer information om Egnatia Seaways
Endeavor Lines Brindisi Igoumenitsa
Endeavor Lines
Endeavor Lines är ett färjerederi med säte i Grekland som trafikerar olika destinationer i Grekland, Turkiet och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brindisi-Igoumenitsa och boka en biljett från Endeavor Lines mellan Brindisi och Igoumenitsa. Mer information om Endeavor Lines

Var avgår färjorna från i Brindisi? Var anländer båtarna i Igoumenitsa?

Avgångshamn i Brindisi

Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Liness färjor till Igoumenitsa avgår från följande hamnar i Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Karta
Brindisi
Karta

Ankomsthamn i Igoumenitsa

Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways eller Agoudimos Lines fartyg anländer till Igoumenitsa från följande hamnar:

Igoumenitsa
Karta
Andra alternativa avgångar från Brindisi till Igoumenitsa
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Brindisi till Igoumenitsa tar det minst 7 timmar 30 minuter att täcka de 234 km mellan Brindisi och Igoumenitsa.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Brindisi och Igoumenitsa på vintern) och färjerederiet (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways och Endeavor Lines). Det finns för närvarande 2 överfarter per dag mellan Brindisi och Igoumenitsa.

Det finns 6 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Brindisi och Igoumenitsa: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways och Endeavor Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Brindisi Igoumenitsa kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Brindisi och Igoumenitsa reser du 234 km.

För att åka med båt från Brindisi till Igoumenitsa kan du hitta priser från 694 kr för det lägsta, till 3585 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1619 kr.

Den första färjan avgår från Brindisi kl 13:00 till Igoumenitsa.

Den sista färjan till Igoumenitsa avgår vanligtvis från Brindisi kl 22:00.

Hur är en färjeöverfart från Brindisi till Igoumenitsa?

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Brindisi till Igoumenitsa ser ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Brindisi Igoumenitsa-kryssning ombord på ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines eller European Seaways har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Brindisi till avstigning i Igoumenitsa. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Brindisi och Igoumenitsa.

Ombordstigning i Brindisi

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Brindisi Igoumenitsa börjar:

  • Presentationstid i Brindisis hamn / Du bör anlända till hamnen i Brindisi i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways eller Agoudimos Lines-bolag. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Brindisi - Igoumenitsa / Vid färjeterminalen i Brindisi letar du efter Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Lines-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Igoumenitsa / Informationsmeddelanden sänds i Brindisi färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Liness personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Livet ombord på färjan mellan Brindisi och Igoumenitsa

På Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways eller Endeavor Lines-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Avstigning från färjan i Igoumenitsa

Här finns lite information för avstigning i Igoumenitsa:

  • Igoumenitsa Harbour är i sikte / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Igoumenitsas hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Igoumenitsa Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Igoumenitsa / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. I Igoumenitsa kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen har din semester i Igoumenitsa börjat på allvar!
Färja Brindisi Igoumenitsa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Brindisi till Igoumenitsa

Vad kan man besöka och göra i Igoumenitsa?

Igoumenitsa har en äkta medelhavscharm med gator som kantas av kaféer, tavernor och små butiker. Hamnen är också en idealisk utgångspunkt för att utforska regionens naturliga och historiska underverk.

I närheten ligger den berömda Drepano-stranden, en vidsträckt gyllene sandstrand med hisnande utsikt över det kristallklara vattnet i Joniska havet. Det är den perfekta platsen för att njuta av solen och strandens njutningar. Vattensportentusiaster kan också njuta av segling, dykning eller vindsurfing.

För den som älskar historia och kultur rekommenderas ett besök på Finikas arkeologiska utgrävningsplats. Här kan du utforska gamla ruiner och beundra resterna av ett gammalt tempel tillägnat guden Apollo.

För att ta dig runt i regionen kan du välja att hyra en bil, vilket gör att du kan upptäcka området i din egen takt. Vägarna är väl underhållna och du kan besöka destinationer som den magnifika sjön Ziros eller de traditionella byarna Pramada och Kastaniani.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid