Rekommenderad rutt
Barcelona
Resa direkt till Civitavecchia med färja
Civitavecchia
Se priser
Alternativa rutter
Barcelona
Resa med flyg till Olbia
Olbia
Resa med färja till Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser
Barcelona
Resa med färja till Livorno
Livorno
Resa med tåg, samåkning till Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser

Hur tar man sig från Barcelona till Civitavecchia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Barcelona till Civitavecchia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Barcelona till Civitavecchia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Barcelona till Civitavecchia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Barcelona till Civitavecchia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Saremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Barcelona Civitavecchia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Grimaldi Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Barcelona till Civitavecchia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Barcelona till Civitavecchia

Avgångshamn
Barcelona
Spanien
Katalonien
Ankomsthamn
Civitavecchia
Italien
Latium
Avstånd
802 km
Färjerederier
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frekvens av överfarter
6 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
20 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Barcelona Civitavecchia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Barcelona till Civitavecchia kan du hitta biljetter från 520 kr för en person om du reser utan bil till 3701 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Barcelona till Civitavecchia är 1469 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Barcelona till Civitavecchia är 21 timmar 17 minuter. De långsammaste färjorna tar 23 timmar 30 minuter att nå Civitavecchia, medan de snabbaste båtarna anländer till Civitavecchia på 19 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Barcelona kl 01:00. Den sista båten till Civitavecchia avgår från hamnen i Barcelona kl 23:59.

Genomsnittspris för en Barcelona till Civitavecchia färjeöverfart
1469 kr
Prisintervall för färjor Barcelona Civitavecchia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
520 kr - 3701 kr
Genomsnittlig överfartstid Barcelona Civitavecchia
21 timmar 17 minuter
Avgångstid för första färjan till Civitavecchia
01:00
Tid då sista färjan avgår till Civitavecchia
23:59
Ankomsttid för första färjan till Civitavecchia
01:00
Ankomsttid för sista färjan till Civitavecchia
22:30

Vilka bolag trafikerar mellan Barcelona och Civitavecchia?

Om du vill resa mellan Barcelona och Civitavecchia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Grimaldi Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Grimaldi Lines Barcelona Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines grundades 1947 och har sitt säte i Neapel, Italien. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Europa och Nordafrika. På Vivanoda kan du jämföra priser för Barcelona-Civitavecchia och boka en biljett från Grimaldi Lines mellan Barcelona och Civitavecchia. Grimaldi Lines kör 6 överfarter i veckan till Civitavecchia från Barcelona och restiden är 20 timmar. Mer information om Grimaldi Lines
20 timmar
6 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Barcelona? Var anländer båtarna i Civitavecchia?

Avgångshamn i Barcelona

Grimaldi Liness färjor till Civitavecchia avgår från följande hamnar i Barcelona:

Barcelona
Karta

Från stationen

Från stationen Barcelona-Sants

Det enklaste och billigaste sättet att ta sig till färjeterminalen från denna station är att ta tunnelbanelinje L3, som tar dig direkt till Barcelonas färjehamn. Resan tar ca 20 minuter och kostar lika mycket som en tunnelbanebiljett.

Det finns också taxibilar utanför stationen som tar dig till hamnen på mindre än 15 minuter. Priset kommer därför att vara mycket högre än att ta kollektivtrafiken. Räkna med att betala cirka 15 euro.

Från Barcelona-Francia station

Denna station ligger 1,5 km från färjeterminalen. Om du inte har för mycket bagage kan du ta dig till färjeterminalen på 20 minuter.

Om du föredrar att åka kollektivt tar bussarna D20 och H14 dig till färjeterminalen på ca 15 minuter.

Från Josep Tarradellas Barcelona-El Prat (BCN) flygplats

Om du anländer till Barcelonas flygplats har du flera alternativ för att ta dig till färjeterminalen.

  1. Flygbuss: Flygbussar finns tillgängliga från flygplatsen till färjeterminalen med anslutning till tunnelbanelinje L3. Du kan köpa din biljett i receptionen för flygplatstransfer. Resan tar ca 30 minuter och kostar ca 10 €.

  2. Tunnelbana: Du kan också ta tunnelbanan från flygplatsen till färjeterminalen. Ta linje L9 Sud eller "L9S" vid terminal 1 eller 2 på flygplatsen och gå av vid stationen "Zona Universitària". Därifrån tar du tunnelbanelinjen L3 till hållplatsen "Drassanes", nära färjeterminalen.

Hur man tar sig till Barcelonas färjeterminal med bil

Om du föredrar att ta dig till färjeterminalen med bil finns här detaljerade vägbeskrivningar från huvudvägarna:

  1. Från motorväg AP-7, ta avfart 21 mot Barcelona Centre/Port Vell.
  2. Fortsätt på motorvägen Ronda Litoral (B-10) och ta avfart 21 mot Paral-lel/Montjuïc.
  3. Följ skyltarna mot Paral-lel och fortsätt längs avenyn tills du kommer till färjeterminalen.

Restiden med bil beror på trafiken, men beräknas i allmänhet till 20-30 minuter från huvudvägarna. Parkeringsavgifterna vid färjeterminalen varierar beroende på hur länge du stannar.

Ankomsthamn i Civitavecchia

Grimaldi Lines fartyg anländer till Civitavecchia från följande hamnar:

Civitavecchia
Karta
Andra alternativa avgångar från Barcelona till Civitavecchia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Barcelona till Civitavecchia tar det minst 20 timmar att täcka de 802 km mellan Barcelona och Civitavecchia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Barcelona och Civitavecchia på vintern) och färjerederiet (Grimaldi Lines). Det finns för närvarande 6 överfarter i veckan mellan Barcelona och Civitavecchia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Barcelona och Civitavecchia: Grimaldi Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

För att åka med båt från Barcelona till Civitavecchia kan du hitta priser från 520 kr för det lägsta, till 3701 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1469 kr.

Den första färjan avgår från Barcelona kl 01:00 till Civitavecchia.

Den sista färjan till Civitavecchia avgår vanligtvis från Barcelona kl 23:59.

Färja Barcelona Civitavecchia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Barcelona till Civitavecchia

Vad kan man besöka och göra i Civitavecchia?

En av Civitavecchias mest kända sevärdheter är utan tvekan Michelangelos fästning. Denna imponerande 1500-talsfästning byggdes för att skydda hamnen från piratattacker. Du kan promenera längs vallarna och njuta av en hisnande utsikt över Medelhavet.

En annan intressant sevärdhet är katedralen Saint Francis of Assisi. Katedralen byggdes på 1600-talet och har en imponerande arkitektur och är hem för magnifika fresker och religiösa målningar.

Om du vill koppla av är Civitavecchias stränder ett utmärkt val. Du hittar sträckor med fin sand och kristallklart vatten, perfekt för en solig dag ute. Populära stränder är Terme Taurine och Sant'Agostino.

När det gäller transport har Civitavecchia ett välutvecklat bussnät som trafikerar alla delar av staden och det omgivande området. Du kan också utforska staden till fots, eftersom det finns många intressanta platser inom bekvämt räckhåll från hamnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid