Rekommenderad rutt
Olbia
Resa direkt till Civitavecchia med färja
Civitavecchia
Se priser
Alternativa rutter
Olbia
Resa med flyg till Rom
Rom
Resa med tåg, buss, samåkning till Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser

Hur tar man sig från Olbia till Civitavecchia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Olbia till Civitavecchia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Olbia till Civitavecchia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Olbia till Civitavecchia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Olbia till Civitavecchia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Saremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Olbia Civitavecchia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Olbia till Civitavecchia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Olbia till Civitavecchia

Avgångshamn
Olbia
Italien
Sardinien
Ankomsthamn
Civitavecchia
Italien
Latium
Avstånd
231 km
Färjerederier
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
5 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Olbia Civitavecchia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Olbia till Civitavecchia kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 4175 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Olbia till Civitavecchia är 1261 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Olbia till Civitavecchia är 7 timmar 2 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar 30 minuter att nå Civitavecchia, medan de snabbaste båtarna anländer till Civitavecchia på 5 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Olbia kl 01:00. Den sista båten till Civitavecchia avgår från hamnen i Olbia kl 23:59.

Genomsnittspris för en Olbia till Civitavecchia färjeöverfart
1261 kr
Prisintervall för färjor Olbia Civitavecchia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 4175 kr
Genomsnittlig överfartstid Olbia Civitavecchia
7 timmar 2 minuter
Avgångstid för första färjan till Civitavecchia
01:00
Tid då sista färjan avgår till Civitavecchia
23:59
Ankomsttid för första färjan till Civitavecchia
06:00
Ankomsttid för sista färjan till Civitavecchia
21:00

Varför ta en färja från Olbia till Civitavecchia?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Olbia till Civitavecchia vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Civitavecchia. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Olbia till Civitavecchia är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Olbia till Civitavecchia, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Olbia-Civitavecchia i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Civitavecchia för att gå av båten.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Olbia till Civitavecchia. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Olbia-Civitavecchia på Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!

Vilka bolag trafikerar mellan Olbia och Civitavecchia?

Om du vill resa mellan Olbia och Civitavecchia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Grimaldi Lines Olbia Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines grundades 1947 och har sitt säte i Neapel, Italien. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Europa och Nordafrika. På Vivanoda kan du jämföra priser för Olbia-Civitavecchia och boka en biljett från Grimaldi Lines mellan Olbia och Civitavecchia. Grimaldi Lines kör 6 överfarter i veckan till Civitavecchia från Olbia och restiden är 6 timmar 30 minuter. Mer information om Grimaldi Lines
6 timmar 30 minuter
6 överfarter i veckan
Tirrenia di Navigazione Olbia Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione är ett färjerederi med säte i Cagliari, Sardinien. Företaget grundades 1946 och erbjuder överfarter till flera destinationer i Italien och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Olbia-Civitavecchia och boka en biljett från Tirrenia di Navigazione mellan Olbia och Civitavecchia. Tirrenia di Navigazione kör 3 överfarter per dag till Civitavecchia från Olbia och restiden är 5 timmar 30 minuter. Mer information om Tirrenia di Navigazione
5 timmar 30 minuter
3 överfarter per dag
Saremar Olbia Civitavecchia
Saremar
Saremar bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Olbia och Civitavecchia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Olbia-Civitavecchia och boka en biljett från Saremar mellan Olbia och Civitavecchia. Mer information om Saremar
SNAV Olbia Civitavecchia
SNAV
SNAV är ett italienskbaserat färjerederi som erbjuder färjetrafik mellan de italienska öarna och hamnar på det italienska fastlandet samt internationell trafik till Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Olbia-Civitavecchia och boka en biljett från SNAV mellan Olbia och Civitavecchia. Mer information om SNAV
Moby Lines Olbia Civitavecchia
Moby Lines
Moby Lines är ett italienskt färjerederi som har trafikerat Sardinien och Korsika från Italien sedan 1959. Hur bokar jag en Moby Lines Olbia Civitavecchia-överfart? Genom att använda Vivanoda och dess sökmotor för flera transporter! På Vivanoda kan du jämföra priser för Olbia-Civitavecchia och boka en biljett från Moby Lines mellan Olbia och Civitavecchia. Mer information om Moby Lines
Grandi Navi Veloci Olbia Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci är ett italienskt företag och en av de ledande aktörerna inom passagerartransport i Medelhavet. Det trafikerar Italien (Sicilien och Sardinien), Spanien, Tunisien, Algeriet, Frankrike och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Olbia-Civitavecchia och boka en biljett från Grandi Navi Veloci mellan Olbia och Civitavecchia. Mer information om Grandi Navi Veloci

Var avgår färjorna från i Olbia? Var anländer båtarna i Civitavecchia?

Avgångshamn i Olbia

Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Velocis färjor till Civitavecchia avgår från följande hamnar i Olbia:

Olbia
Karta

Ankomsthamn i Civitavecchia

Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines fartyg anländer till Civitavecchia från följande hamnar:

Civitavecchia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Olbia till Civitavecchia tar det minst 5 timmar 30 minuter att täcka de 231 km mellan Olbia och Civitavecchia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Olbia och Civitavecchia på vintern) och färjerederiet (Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines och Grandi Navi Veloci). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Olbia och Civitavecchia.

Det finns 6 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Olbia och Civitavecchia: Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines och Grandi Navi Veloci.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Innan du bokar, jämför priserna på Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Olbia Civitavecchia kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Olbia och Civitavecchia reser du 231 km.

För att åka med båt från Olbia till Civitavecchia kan du hitta priser från 231 kr för det lägsta, till 4175 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1261 kr.

Den första färjan avgår från Olbia kl 01:00 till Civitavecchia.

Den sista färjan till Civitavecchia avgår vanligtvis från Olbia kl 23:59.

Hur är en färjeöverfart från Olbia till Civitavecchia?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Olbia och Civitavecchia kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Olbia till avstigning i Civitavecchia, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci och Saremar sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Olbia och Civitavecchia.

Redo för ombordstigning i Olbia

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Olbia Civitavecchia börjar:

  • Ankomsttid i Olbias hamn / Du bör anlända till hamnen i Olbia i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Olbia - Civitavecchia / I Olbia visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-bokföringen vid Olbia färjeterminal. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Civitavecchia / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Olbia som uppmanar dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på fartyget mellan Olbia och Civitavecchia

På Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Civitavecchia är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Civitavecchia:

  • Färjan går in i Civitavecchia Harbour / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Civitavecchias hamn.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Civitavecchia Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Civitavecchia / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Civitavecchias hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Civitavecchia väntar på dig!
Färja Olbia Civitavecchia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Olbia till Civitavecchia

Vad kan man besöka och göra i Civitavecchia?

En av Civitavecchias mest kända sevärdheter är utan tvekan Michelangelos fästning. Denna imponerande 1500-talsfästning byggdes för att skydda hamnen från piratattacker. Du kan promenera längs vallarna och njuta av en hisnande utsikt över Medelhavet.

En annan intressant sevärdhet är katedralen Saint Francis of Assisi. Katedralen byggdes på 1600-talet och har en imponerande arkitektur och är hem för magnifika fresker och religiösa målningar.

Om du vill koppla av är Civitavecchias stränder ett utmärkt val. Du hittar sträckor med fin sand och kristallklart vatten, perfekt för en solig dag ute. Populära stränder är Terme Taurine och Sant'Agostino.

När det gäller transport har Civitavecchia ett välutvecklat bussnät som trafikerar alla delar av staden och det omgivande området. Du kan också utforska staden till fots, eftersom det finns många intressanta platser inom bekvämt räckhåll från hamnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid