Rekommenderad rutt
Antikythira
Resa direkt till Gytheio med färja
Gytheio
Se priser
Alternativa rutter
Antikythira
Resa med färja till Kythira
Kythira
Resa med färja till Gytheio
Gytheio
Se priser

Hur tar man sig från Antikythira till Gytheio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Antikythira till Gytheio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Antikythira till Gytheio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Antikythira till Gytheio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Antikythira till Gytheio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Antikythira Gytheio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Antikythira till Gytheio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Antikythira till Gytheio

Avgångshamn
Antikythira
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Gytheio
Grekland
Peloponnesos
Avstånd
117 km
Färjerederier
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Antikythira till Gytheio?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Antikythira till Gytheio vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Gytheio. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Antikythira till Gytheio är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Antikythira till Gytheio. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Antikythira-Gytheio på Lane Sea Lines eller Sea Jets-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
För bekvämligheten i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Antikythira till Gytheio är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Antikythira-Gytheio i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Gytheio.

Vilka bolag trafikerar mellan Antikythira och Gytheio?

Om du vill resa mellan Antikythira och Gytheio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Jets eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Jets Antikythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Antikythira-Gytheio och boka en biljett från Sea Jets mellan Antikythira och Gytheio. Mer information om Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Antikythira och Gytheio. På Vivanoda kan du jämföra priser för Antikythira-Gytheio och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Antikythira och Gytheio. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Antikythira? Var anländer båtarna i Gytheio?

Avgångshamn i Antikythira

Sea Jets eller Lane Sea Liness färjor till Gytheio avgår från följande hamnar i Antikythira:

Antikythira
Karta

Ankomsthamn i Gytheio

Lane Sea Lines eller Sea Jets fartyg anländer till Gytheio från följande hamnar:

Gytheio
Karta
Gythion
Karta
Andra alternativa avgångar från Antikythira till Gytheio
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Antikythira och Gytheio: Sea Jets och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din överfart mellan Antikythira och Gytheio reser du 117 km.

Färja Antikythira Gytheio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Antikythira till Gytheio

Vad kan man besöka och göra i Gytheio?

Gytheios främsta attraktion är den magnifika hamnen, som en gång i tiden var en viktig handelshamn i det antika Grekland. Idag är den fylld med vackra, färgglada fiskebåtar, vilket ger staden en autentisk, pittoresk atmosfär. Ta en promenad längs hamnen, njut av den spektakulära havsutsikten och stanna till vid en av de många fisk- och skaldjursrestaurangerna för nylagade lokala specialiteter.

I Gytheio kan du också besöka ett antal intressanta historiska platser, inklusive den antika teatern och ruinerna av Sparta, en av Greklands äldsta städer. Passa på att besöka Tzanetakis Tower, ett venetianskt torn från 1300-talet med panoramautsikt över staden.

Om du vill utforska området runt Gytheio rekommenderar vi att du hyr en bil för att få större flexibilitet. Bara några kilometer från staden ligger den magnifika stranden Mavrovouni, känd för sitt kristallklara vatten och gyllene sand. Du kan också åka till Diros och besöka Diros-grottorna, ett av de största havsgrottsystemen i Europa.

För vandringsentusiaster erbjuder Taygetos-berget otroliga vandringsleder med panoramautsikt över havet och den omgivande landsbygden. De som föredrar att bo nära havet kan bege sig till Vathy Beach, en liten, fridfull vik med klart, obefolkat vatten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid