Antikythira
Resa direkt till Kythira med färja
Kythira
Se priser

Hur tar man sig från Antikythira till Kythira med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Antikythira till Kythira? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Antikythira till Kythira är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Antikythira till Kythira, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Antikythira till Kythira så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Sea Jets eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Antikythira Kythira som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Antikythira till Kythira behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Antikythira till Kythira

Avgångshamn
Antikythira
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Kythira
Grekland
Attica
Avstånd
40 km
Färjerederier
Sea Jets, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Antikythira Kythira: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Antikythira till Kythira kan du hitta biljetter från 93 kr för en person om du reser utan bil till 648 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Antikythira till Kythira är 370 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Antikythira till Kythira är 1 timmar 46 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 50 minuter att nå Kythira, medan de snabbaste båtarna anländer till Kythira på 1 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Antikythira kl 10:15. Den sista båten till Kythira avgår från hamnen i Antikythira kl 13:00.

Genomsnittspris för en Antikythira till Kythira färjeöverfart
370 kr
Prisintervall för färjor Antikythira Kythira (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
93 kr - 648 kr
Genomsnittlig överfartstid Antikythira Kythira
1 timmar 46 minuter
Avgångstid för första färjan till Kythira
10:15
Tid då sista färjan avgår till Kythira
13:00
Ankomsttid för första färjan till Kythira
12:00
Ankomsttid för sista färjan till Kythira
14:50

Varför ta en färja från Antikythira till Kythira?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Antikythira till Kythira vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kythira. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Antikythira till Kythira är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Antikythira till Kythira, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Antikythira Kythira-båtresa extremt avkopplande. Färjor som drivs av Sea Jets eller Lane Sea Lines är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Kythira utan stress och helt avslappnad.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Antikythira-Kythira, från ombordstigning i hamnen i Antikythira till avstigning i Kythira, står kvalificerad och leende personal från Sea Jets eller Lane Sea Lines till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Antikythira och Kythira?

Om du vill resa mellan Antikythira och Kythira med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Jets eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Jets Antikythira Kythira
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Antikythira-Kythira och boka en biljett från Sea Jets mellan Antikythira och Kythira. Mer information om Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Antikythira och Kythira. På Vivanoda kan du jämföra priser för Antikythira-Kythira och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Antikythira och Kythira. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Antikythira? Var anländer båtarna i Kythira?

Avgångshamn i Antikythira

Sea Jets eller Lane Sea Liness färjor till Kythira avgår från följande hamnar i Antikythira:

Antikythira
Karta

Ankomsthamn i Kythira

Lane Sea Lines eller Sea Jets fartyg anländer till Kythira från följande hamnar:

Kythira
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Antikythira och Kythira: Sea Jets och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din överfart mellan Antikythira och Kythira reser du 40 km.

För att åka med båt från Antikythira till Kythira kan du hitta priser från 93 kr för det lägsta, till 648 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 370 kr.

Den första färjan avgår från Antikythira kl 10:15 till Kythira.

Den sista färjan till Kythira avgår vanligtvis från Antikythira kl 13:00.

Färja Antikythira Kythira - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Antikythira till Kythira

Vad kan man besöka och göra i Kythira?

Kythiras huvudort är Chora, som ligger på en kulle med en fantastisk utsikt över havet. De smala gatorna och stenhusen ger staden en traditionell känsla, medan de många kaféerna och restaurangerna ger en livlig atmosfär. Besök gärna det venetianska slottet från 1200-talet, som dominerar staden och erbjuder panoramautsikt över hela ön.

Några kilometer från Chora ligger byn Mylopotamos, känd för sina vattenfall och naturliga pooler. En promenad i området bjuder på magnifik utsikt över den gröna dalen och möjlighet att simma i det kristallklara vattnet.

Stränderna i Kythira är ett riktigt paradis för solbadare och simmare. Från avskilda stränder till pittoreska vikar, du hittar allt på denna ö. Bland de vackraste stränderna får du inte missa Kaladi, en gyllene sandstrand omgiven av branta klippor, eller Firi Ammos, en fin sandstrand med turkost vatten.

För att utforska området runt Kythira rekommenderar vi att man hyr en bil eller skoter. Öns vägar är i gott skick och väl skyltade, vilket gör dem till ett perfekt sätt att ta sig runt. Du kan upptäcka de många traditionella byarna som ligger utspridda på ön, till exempel Avlemonas, Agia Pelagia och Potamos.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid