Rekommenderad rutt
Almería
Resa direkt till Oran med färja
Oran
Se priser
Alternativa rutter
Almería
Resa med samåkning, buss till Alicante
Alicante
Resa med färja, flyg till Oran
Oran
Se priser

Hur tar man sig från Almería till Oran med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Almería till Oran? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Almería till Oran är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Almería till Oran, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Almería till Oran så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Algérie Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Almería Oran som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Almería till Oran behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Almería till Oran

Avgångshamn
Almería
Spanien
andalusien
Ankomsthamn
Oran
Algeriet
Avstånd
208 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
8 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Almería Oran: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Almería till Oran kan du hitta biljetter från 1492 kr för en person om du reser utan bil till 11079 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Almería till Oran är 5574 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Almería till Oran är 8 timmar 14 minuter. De långsammaste färjorna tar 9 timmar 1 minuter att nå Oran, medan de snabbaste båtarna anländer till Oran på 8 timmar 1 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Almería kl 23:59.

Genomsnittspris för en Almería till Oran färjeöverfart
5574 kr
Prisintervall för färjor Almería Oran (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1492 kr - 11079 kr
Genomsnittlig överfartstid Almería Oran
8 timmar 14 minuter
Avgångstid för första färjan till Oran
23:59
Ankomsttid för första färjan till Oran
08:00
Ankomsttid för sista färjan till Oran
09:00

Varför ta en färja från Almería till Oran?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Almería till Oran vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Oran. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Almería till Oran är ett idealiskt sätt att resa.

Att äntligen ta sig tid att resa
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ändå kommer du att njuta av att sätta segel från Almería på en Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-färja som färdas de 208 km till Oran i mindre än 40 km/h. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Almería-Oran är lite för kort!
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Almería Oran-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Oran. Det är dock värt att fråga personalen på Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Oran.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Almería-Oran, från ombordstigning i hamnen i Almería till avstigning i Oran, står kvalificerad och leende personal från Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Almería och Oran?

Om du vill resa mellan Almería och Oran med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Almería Oran
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Almería-Oran och boka en biljett från Naviera Armas mellan Almería och Oran. Mer information om Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Almería Oran
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Almería-Oran och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Almería och Oran. Acciona Trasmediterránea kör 2 överfarter i veckan till Oran från Almería och restiden är 8 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
8 timmar
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Almería? Var anländer båtarna i Oran?

Avgångshamn i Almería

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterráneas färjor till Oran avgår från följande hamnar i Almería:

Almeria
Karta

Ankomsthamn i Oran

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas fartyg anländer till Oran från följande hamnar:

Oran
Karta
Andra alternativa avgångar från Almería till Oran
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Almería till Oran tar det minst 8 timmar att täcka de 208 km mellan Almería och Oran.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Almería och Oran på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas och Acciona Trasmediterránea). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Almería och Oran.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Almería och Oran: Naviera Armas och Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Under din överfart mellan Almería och Oran reser du 208 km.

För att åka med båt från Almería till Oran kan du hitta priser från 1492 kr för det lägsta, till 11079 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 5574 kr.

Den första färjan avgår från Almería kl 23:59 till Oran.

Färja Almería Oran - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Almería till Oran

Vad kan man besöka och göra i Oran?

En av Orans mest ikoniska sevärdheter är den stora moskén i Oran, även känd som Pasha-moskén. Denna magnifika religiösa byggnad, med sin unika arkitektur och vackra mosaik, erbjuder en panoramautsikt över staden från sin minaret. Orans gamla stad är också en stor sevärdhet, med sina smala kullerstensgator och färgglada hus. Besökarna kan strosa genom de pittoreska gränderna, stanna till på traditionella kaféer och upptäcka lokala hantverk.

För att ta sig runt i Oran har resenärer flera transportalternativ. Det finns gott om taxibilar och det är ett bekvämt och prisvärt sätt att ta sig från en plats till en annan. Det är också möjligt att hyra en bil för större flexibilitet och självständighet när man utforskar staden och dess omgivningar. Kollektivtrafik, som bussar och spårvagnar, finns också, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden.

Konstälskare bör inte missa ett besök på Palace of Culture and Arts, som presenterar en mängd olika utställningar av lokala och internationella konstnärer. Historieintresserade kan besöka Santa Cruz-fästningen, som byggdes av spanjorerna på 1500-talet och erbjuder panoramautsikt över Medelhavet.

Gastronomi är en annan enastående aspekt av Oran. Besökare måste prova lokala rätter som couscous, chorba (en traditionell soppa), mechoui (en stekt lammrätt) och traditionella bakverk. Traditionella marknader som Medina Jedida-marknaden är ett utmärkt ställe att prova dessa lokala specialiteter och köpa färska råvaror.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid