Rekommenderad rutt
Alcudia
Resa direkt till Mahon med färja
Mahon
Se priser
Alternativa rutter
Alcudia
Resa med färja till Barcelona
Barcelona
Resa med färja till Mahon
Mahon
Se priser

Hur tar man sig från Alcudia till Mahon med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Alcudia till Mahon? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Alcudia till Mahon är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Alcudia till Mahon, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Alcudia till Mahon så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Alcudia Mahon som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Alcudia till Mahon behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Alcudia till Mahon

Avgångshamn
Alcudia
Spanien
Balearerna
Ankomsthamn
Mahon
Spanien
Balearerna
Avstånd
100 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Alcudia till Mahon?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Alcudia till Mahon vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Mahon. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Alcudia till Mahon är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Alcudia till Mahon, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Alcudia till Mahon. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Alcudia-Mahon ombord på Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. En helt annan upplevelse än att flyga!
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Alcudia-Mahon kan du gå ut på Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Mahon full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Alcudia och Mahon?

Om du vill resa mellan Alcudia och Mahon med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Alcudia-Mahon och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Alcudia och Mahon. Mer information om Acciona Trasmediterránea
Baleària Alcudia Mahon
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Alcudia-Mahon och boka en biljett från Baleària mellan Alcudia och Mahon. Mer information om Baleària
Trasmed Alcudia Mahon
Trasmed
Trasmed bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Alcudia och Mahon. På Vivanoda kan du jämföra priser för Alcudia-Mahon och boka en biljett från Trasmed mellan Alcudia och Mahon. Mer information om Trasmed

Var avgår färjorna från i Alcudia? Var anländer båtarna i Mahon?

Avgångshamn i Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmeds färjor till Mahon avgår från följande hamnar i Alcudia:

La Alcudia
Karta

Ankomsthamn i Mahon

Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Mahon från följande hamnar:

Mahon
Karta
Andra alternativa avgångar från Alcudia till Mahon
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Alcudia och Mahon: Acciona Trasmediterránea, Baleària och Trasmed.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Innan du bokar, jämför priserna på Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Alcudia Mahon kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Alcudia och Mahon reser du 100 km.

Upplev en färjeöverfart från Alcudia till Mahon

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Alcudia och Mahon kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Alcudia till avstigning i Mahon. Du hittar också praktisk information om Alcudia och Mahon.

Ombordstigning i Alcudia

Innan din färjeresa med Alcudia Mahon börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Alcudias hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Alcudia. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Alcudia - Mahon / Gå till Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea-diskarna i Alcudia färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Mahon / Informationsmeddelanden sänds i Alcudia färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmeds personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Alcudia till Mahon

På Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Färjan närmar sig Mahon, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Mahon:

  • Närmar sig Mahons hamn / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Mahon från ytterdäcket.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Alcudia till Mahon i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Mahon.
  • Lämna fartyget och utforska Mahon / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Det går ännu snabbare som fotgängare. I Mahon kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen börjar din vistelse i Mahon på allvar!
Färja Alcudia Mahon - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Alcudia till Mahon

Vad kan man besöka och göra i Mahon?

En av Mahons höjdpunkter är dess spektakulära arkitektur. Ta en promenad genom de smala gatorna i gamla stan och beundra de fantastiska byggnaderna med sina färgglada fasader, huvudsakligen från den georgianska perioden. Missa inte Museo de Menorca, inrymt i ett före detta 1300-talskloster och med en viktig samling konst och historiska föremål.

Stadens mittpunkt är hamnen i Mahon, en av världens största naturhamnar. Ta en promenad längs vattnet och beundra de många nöjesbåtarna och lyxyachterna som lägger till här. Du kan också ta en båtkryssning för att utforska skönheten i denna vattendrag.

En unik kulinarisk upplevelse får man på Mahons marknad, där man kan prova färska lokala produkter som Menorcaost, som anses vara en av de bästa i världen. Och glöm inte att prova Menorcas berömda gin, en av öns mest populära drycker.

För att besöka området runt Mahon, hyr en cykel eller en bil för att utforska Menorcas otroliga landskap. De imponerande klipporna på sydkusten, vita sandstränder och pittoreska vikar där man kan simma i kristallklart vatten ligger bara några kilometer från staden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid