Rekommenderad rutt
Agios Konstantinos
Resa direkt till Alonnisos med färja
Alonnisos
Se priser
Alternativa rutter
Agios Konstantinos
Resa med färja till Skopelos
Skopelos
Resa med färja till Alonnisos
Alonnisos
Se priser

Hur tar man sig från Agios Konstantinos till Alonnisos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Agios Konstantinos till Alonnisos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Agios Konstantinos till Alonnisos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Agios Konstantinos till Alonnisos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Agios Konstantinos till Alonnisos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins eller Magic Sea Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Agios Konstantinos Alonnisos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Agios Konstantinos till Alonnisos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Agios Konstantinos till Alonnisos

Avgångshamn
Agios Konstantinos
Grekland
Ankomsthamn
Alonnisos
Grekland
Sporaderna
Avstånd
108 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Agios Konstantinos Alonnisos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Agios Konstantinos till Alonnisos kan du hitta biljetter från 578 kr för en person om du reser utan bil till 2232 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Agios Konstantinos till Alonnisos är 1411 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Agios Konstantinos till Alonnisos är 3 timmar 53 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar att nå Alonnisos, medan de snabbaste båtarna anländer till Alonnisos på 3 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Agios Konstantinos kl 09:30. Den sista båten till Alonnisos avgår från hamnen i Agios Konstantinos kl 10:30.

Genomsnittspris för en Agios Konstantinos till Alonnisos färjeöverfart
1411 kr
Prisintervall för färjor Agios Konstantinos Alonnisos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
578 kr - 2232 kr
Genomsnittlig överfartstid Agios Konstantinos Alonnisos
3 timmar 53 minuter
Avgångstid för första färjan till Alonnisos
09:30
Tid då sista färjan avgår till Alonnisos
10:30
Ankomsttid för första färjan till Alonnisos
13:10
Ankomsttid för sista färjan till Alonnisos
14:10

Varför ta en färja från Agios Konstantinos till Alonnisos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Agios Konstantinos till Alonnisos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Alonnisos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Agios Konstantinos till Alonnisos är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries-färja får du en smidig start från Agios Konstantinos och seglar i mindre än 40 km/h till Alonnisos. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Alonnisos för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!
För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. I Agios Konstantinos kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Alonnisos full av energi.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Agios Konstantinos och Alonnisos med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Agios Konstantinos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Agios Konstantinos till Alonnisos länge.

Vilka bolag trafikerar mellan Agios Konstantinos och Alonnisos?

Om du vill resa mellan Agios Konstantinos och Alonnisos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Konstantinos-Alonnisos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Agios Konstantinos och Alonnisos. Mer information om Hellenic Seaways
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Agios Konstantinos och Alonnisos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Konstantinos-Alonnisos och boka en biljett från Magic Sea Ferries mellan Agios Konstantinos och Alonnisos. Mer information om Magic Sea Ferries

Var avgår färjorna från i Agios Konstantinos? Var anländer båtarna i Alonnisos?

Avgångshamn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferriess färjor till Alonnisos avgår från följande hamnar i Agios Konstantinos:

Agios Konstantinos
Karta

Ankomsthamn i Alonnisos

Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Alonnisos från följande hamnar:

Alonissos
Karta
Andra alternativa avgångar från Agios Konstantinos till Alonnisos
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Agios Konstantinos och Alonnisos: Hellenic Seaways och Magic Sea Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Under din överfart mellan Agios Konstantinos och Alonnisos reser du 108 km.

För att åka med båt från Agios Konstantinos till Alonnisos kan du hitta priser från 578 kr för det lägsta, till 2232 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1411 kr.

Den första färjan avgår från Agios Konstantinos kl 09:30 till Alonnisos.

Den sista färjan till Alonnisos avgår vanligtvis från Agios Konstantinos kl 10:30.

Färja Agios Konstantinos Alonnisos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Agios Konstantinos till Alonnisos

Vad kan man besöka och göra i Alonnisos?

Huvudattraktionen på ön är den marina nationalparken Alonnisos och grannöarna. Parken är Greklands första marinpark och här finns många skyddade marina arter, bland annat medelhavsmunksälen. Besökare kan upptäcka dessa underverk genom att ta en båttur eller besöka nationalparkens informationscenter i Patitiri, öns huvudstad.

Om man utforskar öns inre hittar man charmiga traditionella byar som Chora, öns huvudstad, där man kan promenera genom de smala gatorna och beundra den traditionella arkitekturen. Byn Steni Vala, med sina vita hus och små fiskehamnar, får man inte heller missa.

För att ta sig runt på ön rekommenderar vi att man hyr en bil. Cyklister och vandrare kan också dra nytta av de många stigarna som korsar ön och erbjuder fantastiska panoramavyer. Stränderna på Alonnisos är också tillgängliga med bil eller buss, med alternativ som passar alla smaker, från avskilda vikar till fina sandstränder.

Ön erbjuder en mängd olika matställen, från traditionella tavernor som serverar läckra färska skaldjursrätter till livliga kaféer och barer som erbjuder en avslappnad atmosfär. Bland de lokala kulinariska specialiteterna finns skaldjur, olivolja, ostar och viner som produceras på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid