Agios Konstantinos
Resa direkt till Skopelos med färja
Skopelos
Se priser

Hur tar man sig från Agios Konstantinos till Skopelos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Agios Konstantinos till Skopelos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Agios Konstantinos till Skopelos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Agios Konstantinos till Skopelos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Agios Konstantinos till Skopelos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Agios Konstantinos Skopelos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Agios Konstantinos till Skopelos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Agios Konstantinos till Skopelos

Avgångshamn
Agios Konstantinos
Grekland
Ankomsthamn
Skopelos
Grekland
Sporaderna
Avstånd
85 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Agios Konstantinos Skopelos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Agios Konstantinos till Skopelos kan du hitta biljetter från 544 kr för en person om du reser utan bil till 2093 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Agios Konstantinos till Skopelos är 1318 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Agios Konstantinos till Skopelos är 3 timmar 15 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 20 minuter att nå Skopelos, medan de snabbaste båtarna anländer till Skopelos på 3 timmar 5 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Agios Konstantinos kl 09:30. Den sista båten till Skopelos avgår från hamnen i Agios Konstantinos kl 10:30.

Genomsnittspris för en Agios Konstantinos till Skopelos färjeöverfart
1318 kr
Prisintervall för färjor Agios Konstantinos Skopelos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
544 kr - 2093 kr
Genomsnittlig överfartstid Agios Konstantinos Skopelos
3 timmar 15 minuter
Avgångstid för första färjan till Skopelos
09:30
Tid då sista färjan avgår till Skopelos
10:30
Ankomsttid för första färjan till Skopelos
12:35
Ankomsttid för sista färjan till Skopelos
13:35

Varför ta en färja från Agios Konstantinos till Skopelos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Agios Konstantinos till Skopelos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Skopelos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Agios Konstantinos till Skopelos är ett idealiskt sätt att resa.

Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Agios Konstantinos Skopelos är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Skopelos utan stress och helt avslappnad.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Agios Konstantinos till Skopelos. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Agios Konstantinos-Skopelos på Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Agios Konstantinos Skopelos-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Skopelos. Många fartyg erbjuder dock bagageförvaring för fotgängare. Kontrollera med Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries.

Vilka bolag trafikerar mellan Agios Konstantinos och Skopelos?

Om du vill resa mellan Agios Konstantinos och Skopelos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Konstantinos-Skopelos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Agios Konstantinos och Skopelos. Mer information om Hellenic Seaways
Anes Ferries Agios Konstantinos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Konstantinos-Skopelos och boka en biljett från Anes Ferries mellan Agios Konstantinos och Skopelos. Mer information om Anes Ferries
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Skopelos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Agios Konstantinos och Skopelos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Konstantinos-Skopelos och boka en biljett från Magic Sea Ferries mellan Agios Konstantinos och Skopelos. Mer information om Magic Sea Ferries

Var avgår färjorna från i Agios Konstantinos? Var anländer båtarna i Skopelos?

Avgångshamn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferriess färjor till Skopelos avgår från följande hamnar i Agios Konstantinos:

Agios Konstantinos
Karta

Ankomsthamn i Skopelos

Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Skopelos från följande hamnar:

Skopelos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Agios Konstantinos och Skopelos: Hellenic Seaways, Anes Ferries och Magic Sea Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Agios Konstantinos Skopelos kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Agios Konstantinos och Skopelos reser du 85 km.

För att åka med båt från Agios Konstantinos till Skopelos kan du hitta priser från 544 kr för det lägsta, till 2093 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1318 kr.

Den första färjan avgår från Agios Konstantinos kl 09:30 till Skopelos.

Den sista färjan till Skopelos avgår vanligtvis från Agios Konstantinos kl 10:30.

Upplev en färjeöverfart från Agios Konstantinos till Skopelos

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Agios Konstantinos och Skopelos kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Agios Konstantinos till avstigning i Skopelos, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Hellenic Seaways, Anes Ferries och Magic Sea Ferries sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Agios Konstantinos och Skopelos.

Ombordstigning i Agios Konstantinos

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Agios Konstantinos Skopelos med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Agios Konstantinoss hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Agios Konstantinos. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Agios Konstantinos - Skopelos / Gå till Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-diskarna i Agios Konstantinos färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Skopelos / Från färjeterminalen i Agios Konstantinos uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Med bil följer du Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferriess personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Agios Konstantinos och Skopelos

På Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-fartygen finns det något för alla. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Skopelos är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Skopelos:

  • Närmar sig Skopeloss hamn / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Skopeloss hamn från båtens däck.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Skopelos Harbour.
  • Lämna fartyget och Skopelos är ditt / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Skopeloss hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Skopelos på allvar!
Färja Agios Konstantinos Skopelos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Agios Konstantinos till Skopelos

Vad kan man besöka och göra i Skopelos?

Själva staden kännetecknas av traditionella hus med tegeltak, kullerstensgator och livliga små torg. Besökarna kan vandra genom de smala gatorna och upptäcka en mängd lokala hantverksbutiker, traditionella tavernor och mysiga kaféer.

Bland de sevärdheter man inte får missa på Skopelos finns klostret Agios Ioannis, som blev berömt genom filmen Mamma Mia! Klostret ligger på en klippa och har en fantastisk utsikt över Egeiska havet och den omgivande landsbygden.

Stränderna på Skopelos är också en stor attraktion. Stafylosstranden är en av de mest populära, med sin gyllene sand och sitt kristallklara vatten. Panormosstranden är också mycket populär och erbjuder en blandning av avskilda vikar och livliga strandbarer.

För att utforska området runt Skopelos är det lämpligt att hyra transportmedel. Bilar, skotrar och cyklar finns att hyra i staden, vilket gör det lätt att ta sig runt och upptäcka de pittoreska byarna och öns gömda hörn.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid