Rekommenderad rutt
Åbo
Resa direkt till Kapellskär med färja
Kapellskär
Se priser
Alternativa rutter
Åbo
Resa med färja till Lumparland
Lumparland
Resa med färja till Kapellskär
Kapellskär
Se priser
Åbo
Resa med färja till Mariehamn
Mariehamn
Resa med färja till Kapellskär
Kapellskär
Se priser

Hur tar man sig från Åbo till Kapellskär med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Åbo till Kapellskär? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Åbo till Kapellskär är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Åbo till Kapellskär, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Åbo till Kapellskär så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Tallink, Viking Line eller Finnlines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Åbo Kapellskär som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Tallink-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Åbo till Kapellskär behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Åbo till Kapellskär

Avgångshamn
Åbo
Finland
Ankomsthamn
Kapellskär
Sverige
Avstånd
195 km
Färjerederier
Tallink, Viking Line, Finnlines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Åbo till Kapellskär?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Åbo till Kapellskär vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kapellskär. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Åbo till Kapellskär är ett idealiskt sätt att resa.

Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Åbo-Kapellskär i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Kapellskär.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Åbo till Kapellskär kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Åbo Kapellskär-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Kapellskär. Det är dock värt att fråga personalen på Tallink om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Kapellskär.

Vilka bolag trafikerar mellan Åbo och Kapellskär?

Om du vill resa mellan Åbo och Kapellskär med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Tallink som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Tallink Åbo Kapellskär
Tallink
Tallink, som grundades 1991, är ett estniskbaserat färjerederi som betjänar de baltiska staterna, Finland och Sverige. På Vivanoda kan du jämföra priser för Åbo-Kapellskär och boka en biljett från Tallink mellan Åbo och Kapellskär. Mer information om Tallink

Var avgår färjorna från i Åbo? Var anländer båtarna i Kapellskär?

Avgångshamn i Åbo

Tallinks färjor till Kapellskär avgår från följande hamnar i Åbo:

Turku
Karta

Ankomsthamn i Kapellskär

Tallink fartyg anländer till Kapellskär från följande hamnar:

Kapellskar
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Åbo och Kapellskär: Tallink.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Tallink, Viking Line, Finnlines.

Innan du bokar, jämför priserna på Tallink, Viking Line, Finnlines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Åbo Kapellskär kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Åbo och Kapellskär reser du 195 km.

Din erfarenhet av färjeöverfart från Åbo till Kapellskär

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Åbo till Kapellskär kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Åbo till avstigning i Kapellskär, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Tallink, Viking Line och Finnlines sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Åbo och Kapellskär.

Avresa från Åbo med färja

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Åbo Kapellskär börjar:

  • Ankomsttid i Åbos hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Åbo inom den tidsgräns som Tallink har fastställt. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Åbo - Kapellskär / I Åbo visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Tallink-bokföringen vid Åbo färjeterminal. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Kapellskär / Från färjeterminalen i Åbo uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. I ditt fordon kommer personal från Tallink att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på fartyget mellan Åbo och Kapellskär

På Tallink-fartygen finns det något för alla. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjans ankomst till Kapellskär

Här finns lite information för avstigning i Kapellskär:

  • Färjan går in i Kapellskär Harbour / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till Kapellskärs hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Kapellskär Harbour.
  • Lämna fartyget och Kapellskär är ditt / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Kapellskärs hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Kapellskär väntar på dig!
Färja Åbo Kapellskär - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Åbo till Kapellskär

Vad kan man besöka och göra i Kapellskär?

Kapellskärs huvudattraktion är naturligtvis hamnen, från vilken många färjor avgår till Åland och Stockholms skärgård. En promenad längs hamnen ger dig möjlighet att beundra båtarna, insupa den maritima atmosfären och kanske till och med njuta av en fantastisk utsikt över Östersjön.

Området runt Kapellskär erbjuder också ett antal intressanta attraktioner. I närheten ligger Granskärs naturreservat, perfekt för vandringsentusiaster eller naturälskare som vill njuta av det oförstörda kustlandskapet.

Du kan också besöka Gåsviks strand, där du kan koppla av på den fina sanden och simma i det klara Östersjövattnet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid