Reser från Stockholm till Mariehamn

Planera din resa från Stockholm till Mariehamn i färja, flygplan

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

2 alternativ att gå från Stockholm till Mariehamn i flygplan, färja

 • Välj vilken rutt du vill ha
 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Stockholm
Mariehamn
 • Hämta priser
2
Stockholm
Turku
Mariehamn
/
 • Hämta priser

Resa Stockholm Mariehamn

Transportmedelflygplan, färja
avstånd135 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Stockholm till Mariehamn?

Vi erbjuder 2 linjer i färja, flygplanatt förbereda din Stockholm Mariehamn resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
 • Sortera resultat efter transportsätt (färja, flygplan).
 • Få priser, tider och varaktighet för resan Stockholm Mariehamn genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
 • Hitta städerna Stockholm och Mariehamn på en karta, liksom rutten Stockholm Mariehamn och de olika anslutningspunkterna (Mariehamn färjeterminal, Arlanda flygplats, Stockholm Värtahamnen Terminal färjeterminal) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
 • Sök efter hotell i Mariehamn

Alla transportsätt Stockholm Mariehamn

Om du redan har valt det transportsätt du vill resa med, gå direkt till det avsedda avsnittet:

Stockholm till Mariehamn färja

Ombord på en färja till Mariehamn från hamnen i Stockholm är en oförglömlig upplevelse som gör att du gillar att resa med färja. Faktum är att Viking Line, Tallink eller Silja Line-flottan ger komforten och känslan av frihet för resenären, på ett sätt som du inte hittar med de andra transportsätten (tåg, flyg, buss). Vivanoda underlättar din sökning efter de billigaste Stockholm Mariehamn färjor.

Vad är Stockholm Mariehamn färjeföretag?

Silja Line, Tallink och Viking Line är de transportörer som tillåter dig att resa med färja mellan städerna i Stockholm och Mariehamn.

Silja Line Stockholm MariehamnTallink Stockholm MariehamnViking Line Stockholm Mariehamn

Varför resa med färja från Stockholm till Mariehamn?

 • Ta ett obegränsat antal bagage När du går ombord kl Stockholm på en Viking Line, Tallink eller Silja Line-färja har du friheten att ta så mycket bagage du vill, så länge det finns i ditt fordon.
 • Att köra bil är verkligen trött och kräver vaksamhet, men en korsning är bara vilsam och tyst. Utan tvekan kommer du att gå ombord kl Mariehamn helt avslappnad.
 • Om du har barn hittar du inte andra transportmedel så trevliga som färjan att gå från Stockholm till Mariehamn med din familj.

Stockholm färjeterminaler

Presentera dig själv vid färjeterminalen i Stockholm med respekt för den tidsfrist som fastställts av företaget Silja Line, Tallink eller Viking Line. Efter denna tid är din reservation inte längre säker. På Stockholm, presentera dina intryckspapper (pass) och filnumret på bokningen vid Silja Line, Tallink eller Viking Line-räknarna. Om du kör kommer registreringen att göras direkt från ditt fordon.
 • Stockholm Värtahamnen Terminal

Mariehamn färjeterminaler

 • Mariehamn

Billiga flyg från Stockholm till Mariehamn

Vilka flygbolag flyger mellan Stockholm och Mariehamn ?

Vi räknar 2 flygbolag för att schemalägga en direkt trafik mellan flygplatsen i Stockholm och den av Mariehamn: Blue1 och Norwegian Air Shuttle.
Blue1 Stockholm MariehamnNorwegian Air Shuttle Stockholm Mariehamn

Avreseflygplats i Stockholm

 • ARN Arlanda

Vilka bärare ska resa mellan Stockholm och Mariehamn?

Rederier
Silja Linebåtarna erbjuder sjöfart mellan hamnen i Stockholm Värtahamnen Terminal och Mariehamn (Mariehamn vid 0.9 km i staden)
Tallink-färjor gör korsningen mellan Stockholm och Mariehamn där de kommer att betjäna hamnen i Stockholm Värtahamnen Terminal och Mariehamn respektive 3.1 km och 0.9 km bort från centrum av deras städer.
Viking Line-fartygen driver havsförbindelsen mellan hamnen i Stockholm Värtahamnen Terminal och Mariehamn (Mariehamn vid 0.9 km i staden)
Flygbolag
Blue1 gör ett flyg avgår från Arlanda ARN flygplats ligger vid 37 km från Stockholm till Turku (ankomst till Turku TKU Airport)
Norwegian Air Shuttle garanterar rotation från Arlanda ARN Airport (lokaliserad på 37 km från Stockholm Center, Sverige) till Turku (betjänar Turku TKU Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)