Zakynthos
Resa direkt till Kyllini med färja
Kyllini
Se priser

Hur tar man sig från Zakynthos till Kyllini med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Zakynthos till Kyllini? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Zakynthos till Kyllini är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Zakynthos till Kyllini, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Zakynthos till Kyllini så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Zakynthos Kyllini som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Zakynthos till Kyllini behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Zakynthos till Kyllini

Avgångshamn
Zakynthos
Grekland
Joniska öarna
Ankomsthamn
Kyllini
Grekland
Västra grekland
Avstånd
24 km
Färjerederier
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Zakynthos Kyllini: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Zakynthos till Kyllini kan du hitta biljetter från 150 kr för en person om du reser utan bil till 740 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Zakynthos till Kyllini är 439 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Zakynthos till Kyllini är 1 timmar 15 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 15 minuter att nå Kyllini, medan de snabbaste båtarna anländer till Kyllini på 1 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Zakynthos kl 05:30. Den sista båten till Kyllini avgår från hamnen i Zakynthos kl 19:30.

Genomsnittspris för en Zakynthos till Kyllini färjeöverfart
439 kr
Prisintervall för färjor Zakynthos Kyllini (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
150 kr - 740 kr
Genomsnittlig överfartstid Zakynthos Kyllini
1 timmar 15 minuter
Avgångstid för första färjan till Kyllini
05:30
Tid då sista färjan avgår till Kyllini
19:30
Ankomsttid för första färjan till Kyllini
06:45
Ankomsttid för sista färjan till Kyllini
20:45

Varför ta en färja från Zakynthos till Kyllini?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Zakynthos till Kyllini vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kyllini. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Zakynthos till Kyllini är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Zakynthos till Kyllini genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Zakynthos till Kyllini, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeturen från Zakynthos Kyllini är raka motsatsen! Färjor som drivs av Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Kyllini utan stress och helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Zakynthos och Kyllini?

Om du vill resa mellan Zakynthos och Kyllini med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Ionan Ferries Zakynthos Kyllini
Ionan Ferries
Ionan Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Zakynthos och Kyllini. På Vivanoda kan du jämföra priser för Zakynthos-Kyllini och boka en biljett från Ionan Ferries mellan Zakynthos och Kyllini. Mer information om Ionan Ferries
Ionian Group Zakynthos Kyllini
Ionian Group
Ionian Group bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Zakynthos och Kyllini. På Vivanoda kan du jämföra priser för Zakynthos-Kyllini och boka en biljett från Ionian Group mellan Zakynthos och Kyllini. Mer information om Ionian Group
Kefalonian Lines Zakynthos Kyllini
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Zakynthos och Kyllini. På Vivanoda kan du jämföra priser för Zakynthos-Kyllini och boka en biljett från Kefalonian Lines mellan Zakynthos och Kyllini. Kefalonian Lines kör 3 överfarter per dag till Kyllini från Zakynthos och restiden är 1 timmar. Mer information om Kefalonian Lines
1 timmar
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Zakynthos? Var anländer båtarna i Kyllini?

Avgångshamn i Zakynthos

Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Liness färjor till Kyllini avgår från följande hamnar i Zakynthos:

Zakynthos
Karta

Ankomsthamn i Kyllini

Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries fartyg anländer till Kyllini från följande hamnar:

Kyllini
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Zakynthos till Kyllini tar det minst 1 timmar att täcka de 24 km mellan Zakynthos och Kyllini.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Zakynthos och Kyllini på vintern) och färjerederiet (Ionan Ferries, Ionian Group och Kefalonian Lines). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Zakynthos och Kyllini.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Zakynthos och Kyllini: Ionan Ferries, Ionian Group och Kefalonian Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Zakynthos Kyllini kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Zakynthos och Kyllini reser du 24 km.

För att åka med båt från Zakynthos till Kyllini kan du hitta priser från 150 kr för det lägsta, till 740 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 439 kr.

Den första färjan avgår från Zakynthos kl 05:30 till Kyllini.

Den sista färjan till Kyllini avgår vanligtvis från Zakynthos kl 19:30.

Upplev en färjeöverfart från Zakynthos till Kyllini

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Zakynthos till Kyllini ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Zakynthos till avstigning i Kyllini, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Ionan Ferries, Ionian Group och Kefalonian Lines sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Zakynthos och Kyllini.

Ombordstigning i Zakynthos

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Zakynthos Kyllini börjar:

  • Presentationstid i Zakynthoss hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Zakynthos. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Zakynthos - Kyllini / I Zakynthos visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-bokföringen vid Zakynthos färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Kyllini / Informationsmeddelanden sänds i Zakynthos färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Liness personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Livet ombord på färjan mellan Zakynthos och Kyllini

Ombord på Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Avstigning från färjan i Kyllini

Här finns lite information för avstigning i Kyllini:

  • Färjan går in i Kyllini Harbour / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Kyllini från ytterdäcket.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Kyllini Harbour.
  • Lämna fartyget och Kyllini är ditt / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. I Kyllini kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Kyllini väntar på dig!
Färja Zakynthos Kyllini - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Zakynthos till Kyllini

Vad kan man besöka och göra i Kyllini?

En av Kyllinis huvudattraktioner är dess slott. Denna medeltida slottsruin byggdes på 1200-talet och erbjuder en hisnande utsikt över Joniska havet och den omgivande kusten. Historieintresserade kommer att älska att vandra bland de gamla stenarna och föreställa sig hur livet var på den tiden.

För dem som föredrar att koppla av har Kyllini också vackra sandstränder. Du kan sola, dyka i det kristallklara vattnet eller utnyttja de många vattensporter som erbjuds, t.ex. vindsurfing, dykning och jetski.

Området runt Kyllini har också mycket att erbjuda. Bara några kilometer bort ligger den antika staden Olympia, känd för sin arkeologiska utgrävningsplats och sina antika ruiner. Missa inte Olympiastadion och Zeustemplet, imponerande vittnesbörd om den grekiska historien.

Om du är en naturälskare är Killini National Park ett måste. Här finns en mängd olika flyttfåglar och här kan man vandra genom sanddyner och tallskogar. Du kan också se havssköldpaddor i deras naturliga miljö.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid