Yarmouth
Resa direkt till Lymington med färja
Lymington
Se priser

Hur tar man sig från Yarmouth till Lymington med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Yarmouth till Lymington? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Yarmouth till Lymington är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Yarmouth till Lymington, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Yarmouth till Lymington så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Wightlink. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Yarmouth Lymington som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Wightlink-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Yarmouth till Lymington behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Yarmouth till Lymington

Avgångshamn
Yarmouth
Storbritannien
Isle of Wight
Ankomsthamn
Lymington
Storbritannien
England
Avstånd
7 km
Färjerederier
Wightlink
Frekvens av överfarter
15 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Yarmouth Lymington: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Yarmouth till Lymington kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1469 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Yarmouth till Lymington är 671 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Yarmouth till Lymington är 40 minuter. De långsammaste färjorna tar 40 minuter att nå Lymington, medan de snabbaste båtarna anländer till Lymington på 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Yarmouth kl 06:20. Den sista båten till Lymington avgår från hamnen i Yarmouth kl 09:05.

Genomsnittspris för en Yarmouth till Lymington färjeöverfart
671 kr
Prisintervall för färjor Yarmouth Lymington (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1469 kr
Genomsnittlig överfartstid Yarmouth Lymington
40 minuter
Avgångstid för första färjan till Lymington
06:20
Tid då sista färjan avgår till Lymington
09:05
Ankomsttid för första färjan till Lymington
07:00
Ankomsttid för sista färjan till Lymington
09:45

Vilka bolag trafikerar mellan Yarmouth och Lymington?

Om du vill resa mellan Yarmouth och Lymington med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Wightlink som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Wightlink Yarmouth Lymington
Wightlink
Wightlink är ett färjerederi baserat på Isle of Wight i Storbritannien som erbjuder överfarter mellan Isle of Wight och fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Yarmouth-Lymington och boka en biljett från Wightlink mellan Yarmouth och Lymington. Wightlink kör 15 överfarter per dag till Lymington från Yarmouth och restiden är 40 minuter. Mer information om Wightlink
40 minuter
15 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Yarmouth? Var anländer båtarna i Lymington?

Avgångshamn i Yarmouth

Wightlinks färjor till Lymington avgår från följande hamnar i Yarmouth:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Karta

Ankomsthamn i Lymington

Wightlink fartyg anländer till Lymington från följande hamnar:

Lymington Pier Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Yarmouth Lymington - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Yarmouth till Lymington

Vad kan man besöka och göra i Lymington?

Denna historiska stad har mycket att erbjuda. En av de mest ikoniska platserna är Lymington Wharf, där en livlig marknad äger rum varje lördag morgon. Här kan du hitta en mängd olika färskvaror, från lokala frukter och grönsaker till nyfångad fisk och skaldjur. Du kan också ta en promenad längs kajen och beundra de magnifika segel- och fiskebåtarna.

Om du är historieintresserad ska du besöka Lymington Museum. Här berättas stadens historia med hjälp av interaktiva utställningar och fascinerande föremål. Du kan lära dig mer om de lokala seglarna och fiskarna som har hjälpt till att forma Lymington genom århundradena.

För naturälskare ligger New Forest inom bekvämt räckhåll. Detta skyddade naturreservat är fullt av vandringsleder, cykelvägar och picknickområden. Du kan beundra en mängd olika växter och djur, inklusive fritt strövande ponnyer, hjortar och sällsynta fåglar. Fråga på den lokala turistbyrån efter information om de bästa vandringslederna och platserna där man kan titta på vilda djur.

När det gäller transport är Lymington väl försörjt. Du kan enkelt ta dig dit med bil från de omgivande städerna, och det finns också en järnvägsstation med regelbundna avgångar till London och andra större städer i Storbritannien. Det bästa sättet att ta sig runt i staden är till fots eller med cykel. Staden är kompakt och de flesta turistattraktioner ligger inom gångavstånd från stadens centrum.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid