Rekommenderad rutt
Weymouth
Resa direkt till Guernsey med färja
Guernsey
Se priser
Alternativa rutter
Weymouth
Resa med tåg, samåkning, buss till Poole
Poole
Resa med färja till Guernsey
Guernsey
Se priser

Hur tar man sig från Weymouth till Guernsey med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Weymouth till Guernsey? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Weymouth till Guernsey är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Weymouth till Guernsey, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Weymouth till Guernsey så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Condor Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Weymouth Guernsey som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Condor Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Weymouth till Guernsey behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Weymouth till Guernsey

Avgångshamn
Weymouth
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Guernsey
Storbritannien
Kanalöarna
Avstånd
127 km
Färjerederier
Condor Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Weymouth och Guernsey?

Om du vill resa mellan Weymouth och Guernsey med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Condor Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Condor Ferries Weymouth Guernsey
Condor Ferries
Condor Ferries har sedan 1964 varit det ledande företaget för förbindelser mellan St Malo och Kanalöarna och Storbritannien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Weymouth-Guernsey och boka en biljett från Condor Ferries mellan Weymouth och Guernsey. Mer information om Condor Ferries

Var avgår färjorna från i Weymouth? Var anländer båtarna i Guernsey?

Avgångshamn i Weymouth

Condor Ferriess färjor till Guernsey avgår från följande hamnar i Weymouth:

Weymouth Ferry Terminal
Karta

Ankomsthamn i Guernsey

Condor Ferries fartyg anländer till Guernsey från följande hamnar:

Saint Peter Guernsey Terminal
Karta
Andra alternativa avgångar från Weymouth till Guernsey
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Weymouth och Guernsey: Condor Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Condor Ferries.

Färja Weymouth Guernsey - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Weymouth till Guernsey

Vad kan man besöka och göra i Guernsey?

En av Guernseys mest kända sevärdheter är utan tvekan Château Cornet. Det befästa slottet ligger på en klippig udde och byggdes på 1200-talet och erbjuder en hisnande utsikt över havet och den omgivande landsbygden. Här finns också flera museer som berättar öns historia, från dess militära försvar till den viktorianska eran.

Guernsey är också känt för sina bunkrar från andra världskriget, som har omvandlats till museer. Du kan utforska dessa underjordiska tunnlar och upptäcka Guernseys strategiska roll under kriget.

Förutom sitt historiska arv är Guernsey känt för sina gyllene sandstränder. Fermain Bay är en av de mest populära, med sitt kristallklara vatten och idylliska läge. Vattensportentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med möjligheter till segling, kajakpaddling och paddle boarding.

För att ta sig runt på ön finns det flera olika transportmedel. Det väl utbyggda bussnätet gör det lätt att nå de olika delarna av ön. För dem som föredrar ett mer flexibelt alternativ är cykeluthyrning ett utmärkt alternativ. Guernsey är en liten ö, vilket gör den perfekt att utforska med cykel. Dessutom finns det många vandringsleder som korsar ön och erbjuder hisnande vyer över kusten och klipporna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid