Resa med båt från Weymouth till Bretagne

Att resa med färja från Weymouth till Bretagne är ett utmärkt val! Weymouth Bretagne-färjor körs av 1 rederier (Condor Ferries) som trafikerar hamnarna i Saint-Malo och Weymouth.

För att vara säker på att hitta en billig Weymouth Bretagne båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Condor Ferries.

Färja Weymouth Bretagne i siffror

Länder
Storbritannien
Frankrike
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Weymouth Bretagne färjerutter

Letar du efter en Weymouth till Bretagne färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Weymouth och Bretagne. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Condor Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Weymouth eller Saint-Malo använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Weymouth Bretagne färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Condor Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Weymouth och Bretagne!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Weymouth Bretagne - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Weymouth till Bretagne

Bretagne: Ankomst med färja från Weymouth och utforskning av regionen

Saint-Malo:
Börja din upptäcktsfärd i Bretagne med den magnifika muromgärdade staden Saint-Malo. Promenera längs vallarna och beundra den hisnande havsutsikten. Förlora dig i den gamla stadens kullerstensgator och upptäck de charmiga butikerna, fisk- och skaldjursrestaurangerna och de traditionella crêperierna. Glöm inte att besöka Château de Saint-Malo, en symbol för staden.

Smaragdkusten:
Från Saint-Malo tar du vägen till Smaragdkusten. Du kommer att bli bländad av de fina sandstränderna, de dolda vikarna och de branta klipporna. Passa på att stanna till i Dinard, en elegant badort med vackra villor och lummiga trädgårdar. Fortsätt till Pointe du Grouin, ett exceptionellt naturområde med panoramautsikt över havet.

Bretagne: Bästa tiden att resa?

Sommaren, från juni till augusti, är den mest populära tiden att resa till Bretagne eftersom vädret i allmänhet är behagligt, med medeltemperaturer på mellan 15 och 20 grader Celsius. Det är också den tid på året då du kan njuta av lokala festivaler, vackra stränder och frodiga gröna landskap. Det är dock värt att notera att sommaren också kan vara utsatt för enstaka regnskurar, så det är bäst att packa en mackintosh.

Våren, från mars till maj, är också en bra tid att besöka Bretagne. Temperaturerna börjar stiga och ligger i genomsnitt på 10 till 15 grader Celsius. Trädgårdar och parker står i full blom och erbjuder magnifika landskap för besökare. Det kan dock förekomma svalare dagar och regnskurar, så det är bäst att ta med lämpliga kläder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None