Vulcano
Resa direkt till Santa Maria Salina med färja
Santa Maria Salina
Se priser

Hur tar man sig från Vulcano till Santa Maria Salina med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Vulcano till Santa Maria Salina? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Vulcano till Santa Maria Salina är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Vulcano till Santa Maria Salina, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Vulcano till Santa Maria Salina så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Vulcano Santa Maria Salina som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Vulcano till Santa Maria Salina behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Vulcano till Santa Maria Salina

Avgångshamn
Vulcano
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Santa Maria Salina
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
18 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
11 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Vulcano Santa Maria Salina: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Vulcano till Santa Maria Salina kan du hitta biljetter från 93 kr för en person om du reser utan bil till 798 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Vulcano till Santa Maria Salina är 312 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Vulcano till Santa Maria Salina är 1 timmar 15 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar att nå Santa Maria Salina, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Maria Salina på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Vulcano kl 07:30. Den sista båten till Santa Maria Salina avgår från hamnen i Vulcano kl 16:10.

Genomsnittspris för en Vulcano till Santa Maria Salina färjeöverfart
312 kr
Prisintervall för färjor Vulcano Santa Maria Salina (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
93 kr - 798 kr
Genomsnittlig överfartstid Vulcano Santa Maria Salina
1 timmar 15 minuter
Avgångstid för första färjan till Santa Maria Salina
07:30
Tid då sista färjan avgår till Santa Maria Salina
16:10
Ankomsttid för första färjan till Santa Maria Salina
08:15
Ankomsttid för sista färjan till Santa Maria Salina
18:10

Varför ta en färja från Vulcano till Santa Maria Salina?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Vulcano till Santa Maria Salina vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Maria Salina. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Vulcano till Santa Maria Salina är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Allt i vårt samhälle måste gå snabbt. Ombord på en Liberty Lines eller Siremar-färja får du en smidig start från Vulcano och seglar i mindre än 40 km/h till Santa Maria Salina. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Santa Maria Salina för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. På en färja har du dock inte detta problem: din cykel lastas direkt i fartygets enorma garage. Du lämnar den där under hela överfarten Vulcano-Santa Maria Salina i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Santa Maria Salina för att gå av båten.
Färjor är idealiska för familjer!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Vulcano och Santa Maria Salina med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Vulcano kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Santa Maria Salina flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Vulcano och Santa Maria Salina kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Vulcano och Santa Maria Salina?

Om du vill resa mellan Vulcano och Santa Maria Salina med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Vulcano Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vulcano-Santa Maria Salina och boka en biljett från Liberty Lines mellan Vulcano och Santa Maria Salina. Liberty Lines kör 11 överfarter per dag till Santa Maria Salina från Vulcano och restiden är 40 minuter. Mer information om Liberty Lines
40 minuter
11 överfarter per dag
Siremar Vulcano Santa Maria Salina
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vulcano-Santa Maria Salina och boka en biljett från Siremar mellan Vulcano och Santa Maria Salina. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Vulcano? Var anländer båtarna i Santa Maria Salina?

Avgångshamn i Vulcano

Liberty Lines eller Siremars färjor till Santa Maria Salina avgår från följande hamnar i Vulcano:

Vulcano
Karta

Ankomsthamn i Santa Maria Salina

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Santa Maria Salina från följande hamnar:

Salina
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Vulcano till Santa Maria Salina tar det minst 40 minuter att täcka de 18 km mellan Vulcano och Santa Maria Salina.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Vulcano och Santa Maria Salina på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 11 överfarter per dag mellan Vulcano och Santa Maria Salina.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Vulcano och Santa Maria Salina: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Vulcano och Santa Maria Salina reser du 18 km.

För att åka med båt från Vulcano till Santa Maria Salina kan du hitta priser från 93 kr för det lägsta, till 798 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 312 kr.

Den första färjan avgår från Vulcano kl 07:30 till Santa Maria Salina.

Den sista färjan till Santa Maria Salina avgår vanligtvis från Vulcano kl 16:10.

Färja Vulcano Santa Maria Salina - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Vulcano till Santa Maria Salina

Vad kan man besöka och göra i Santa Maria Salina?

En av de mest populära sevärdheterna i Santa Maria Salina är byn Malfa, som har en fantastisk havsutsikt. Du kan promenera genom de pittoreska gatorna och beundra den traditionella arkitekturen i husen. Missa inte San Lorenzo-kyrkan, en liten 1800-talskyrka med magnifika fresker.

Stränderna i Santa Maria Salina är också ett måste. Rinella Beach är en unik svart sandstrand som skapats av tidigare vulkanutbrott på ön. Här kan du njuta av solen och ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet. Om du föredrar en lugnare strandupplevelse är Pollara Beach platsen att vara på. Den ligger i en naturlig vik och erbjuder en fridfull atmosfär och fantastisk utsikt över de omgivande klipporna.

För att utforska området runt Santa Maria Salina kan du hyra en skoter eller cykel för större frihet och oberoende. Det är det perfekta sättet att enkelt ta sig runt och upptäcka öns dolda skatter.

Om du föredrar ett mer traditionellt transportmedel kan du också ta en båt till de andra byarna på ön. De eoliska öarna har mycket bra förbindelser med regelbundna färjor, så att du kan upptäcka andra underverk i regionen, inklusive de berömda öarna Stromboli och Vulcano.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid